hajd reci cu joj kad dodje
vala su dosadni
ako nesto hocu naci cu na netu
hajd reci cu joj kad dodje
Ti si izgleda previse fina, ista si kao moj muz.....vi ne znate reci NE. Kod nas znaju raznorazni sale ljudi dolaziti na vrata. Kad on otvori vrata, konverzacija traje 10-15 min. Kad ja posandrcam sto on ne zna reci ne, ustanem I dodjem do vrata. Konverzacija traje par sekundi I vrata se zatvaraju. Kratko I jasno uz osmije kazes sljedece - zao mi je, ali nismo zainteresovani. Hvala I dovidjenja. Zurimo. I vrata zatvoris.
ma kasno je sad
jesam...ista sam...ubit ce me to...MunDzi je napisao/la: ↑28 aug 2026, 19:41Ti si izgleda previse fina, ista si kao moj muz.....vi ne znate reci NE. Kod nas znaju raznorazni sale ljudi dolaziti na vrata. Kad on otvori vrata, konverzacija traje 10-15 min. Kad ja posandrcam sto on ne zna reci ne, ustanem I dodjem do vrata. Konverzacija traje par sekundi I vrata se zatvaraju. Kratko I jasno uz osmije kazes sljedece - zao mi je, ali nismo zainteresovani. Hvala I dovidjenja. Zurimo. I vrata zatvoris.
I njemu poslije bude krivo sto ja to znam otkaciti kako treba, a on pusti da ga oni kuhaju ko zabu.
zrela za profesionalca
1
Ma ne mozete se vi totalno promijeniti, ali mozete ipak nauciti neke finte. Vjezbate i vremenom naucite kako da kazete ne. Sve se nauci, pa i to.smajlic je napisao/la: ↑28 aug 2026, 19:45jesam...ista sam...ubit ce me to...MunDzi je napisao/la: ↑28 aug 2026, 19:41
Ti si izgleda previse fina, ista si kao moj muz.....vi ne znate reci NE. Kod nas znaju raznorazni sale ljudi dolaziti na vrata. Kad on otvori vrata, konverzacija traje 10-15 min. Kad ja posandrcam sto on ne zna reci ne, ustanem I dodjem do vrata. Konverzacija traje par sekundi I vrata se zatvaraju. Kratko I jasno uz osmije kazes sljedece - zao mi je, ali nismo zainteresovani. Hvala I dovidjenja. Zurimo. I vrata zatvoris.
I njemu poslije bude krivo sto ja to znam otkaciti kako treba, a on pusti da ga oni kuhaju ko zabu.
neki dan su mi ciganke tako dosle na vrata, umjesto da pogledam u kameru i ne otvorim...ja s njima u pricu, mogla sam im sve dati da nisam zurila da se vratim za kompjuter![]()
1
dobila sam ja nervni slom, u tijelu ocito ...
Pa sljedeći put kad ti je neugodno reći ne, sjeti se toga, i samo se lijepo i kulturno zahvali.
Ha meni dadose ovo neki dan, putam ih sto ovo...kupili maksuz tebi jer si hrsuz
1
1