Alo bona ja te branim
Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Zato sto takve osobe umisle da su mjerilo nečegaDuh je napisao/la: ↑31 aug 2026, 21:51 Kad jedna osoba pokusava drugoj objasniti da je treca osoba dosadna, ona zapravo pokusava svoj dozivljaj pretvoriti u cinjenicu.
podje i ubjedjivanje:
-I tebi bi trebao biti dosadan!To je vec pokusaj da tudji ukus uredimo prema vlastitom.
Ako se mora uloziti toliko energije da dokazes da je neko dosadan, mozda ipak nije toliko dosadan koliko se misli.
zato meni nije dosadno.
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
jutro
satic vec budna
to je to za danas
satic vec budna
to je to za danas
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4389
- Kontakt:
Djeca: 6 do 14 puta dnevno
"Mala djeca mogu mokriti od 8 do 14 puta dnevno, a kod starije djece taj se broj smanjuje na 6 do 12 puta", kaže Abboudi. Ako dijete ima potrebu za češćim mokrenjem, uzrok može biti tjeskoba, unos kofeina koji potiče proizvodnju urina i grčenje mišića mjehura, zatvor ili alergija na određenu hranu. Drugi mogući razlozi su predugo zadržavanje mokraće, malen kapacitet mjehura ili anatomske nepravilnosti.
Tinejdžeri: 4 do 6 puta dnevno
Tinejdžeri u prosjeku mokre četiri do šest puta dnevno, no ta brojka može porasti tijekom puberteta zbog hormonalnih promjena. Abboudi ističe da u većini slučajeva nema razloga za zabrinutost i stanje se stabilizira samo od sebe. Ipak, dodaje da to ponekad može biti i znak ozbiljnijeg problema. Ako se učestalo mokrenje nastavi, mogući uzroci su infekcije mokraćnih puteva, dijabetes, prekomjeran unos kofeina ili, u rijetkim slučajevima, rak mjehura.
Odrasli do 60 godina: 6 do 9 puta dnevno
Za većinu odraslih osoba normalno je mokriti pet do osam puta tijekom dana i jednom noću, ovisno o okolnostima. Abboudi navodi da žene uglavnom mokre češće od muškaraca. Jedno je istraživanje pokazalo da žene to čine u prosjeku 5,6 puta dnevno, a muškarci 4,8 puta.
"Kod žena okidač može biti trudnoća, jer pritisak djeteta na maternicu uzrokuje češću potrebu za mokrenjem i nokturiju, odnosno noćno mokrenje", pojašnjava Abboudi. "Upale mokraćnih puteva također su vrlo česte kod žena i mogu dovesti do veće učestalosti mokrenja."
"Mala djeca mogu mokriti od 8 do 14 puta dnevno, a kod starije djece taj se broj smanjuje na 6 do 12 puta", kaže Abboudi. Ako dijete ima potrebu za češćim mokrenjem, uzrok može biti tjeskoba, unos kofeina koji potiče proizvodnju urina i grčenje mišića mjehura, zatvor ili alergija na određenu hranu. Drugi mogući razlozi su predugo zadržavanje mokraće, malen kapacitet mjehura ili anatomske nepravilnosti.
Tinejdžeri: 4 do 6 puta dnevno
Tinejdžeri u prosjeku mokre četiri do šest puta dnevno, no ta brojka može porasti tijekom puberteta zbog hormonalnih promjena. Abboudi ističe da u većini slučajeva nema razloga za zabrinutost i stanje se stabilizira samo od sebe. Ipak, dodaje da to ponekad može biti i znak ozbiljnijeg problema. Ako se učestalo mokrenje nastavi, mogući uzroci su infekcije mokraćnih puteva, dijabetes, prekomjeran unos kofeina ili, u rijetkim slučajevima, rak mjehura.
Odrasli do 60 godina: 6 do 9 puta dnevno
Za većinu odraslih osoba normalno je mokriti pet do osam puta tijekom dana i jednom noću, ovisno o okolnostima. Abboudi navodi da žene uglavnom mokre češće od muškaraca. Jedno je istraživanje pokazalo da žene to čine u prosjeku 5,6 puta dnevno, a muškarci 4,8 puta.
"Kod žena okidač može biti trudnoća, jer pritisak djeteta na maternicu uzrokuje češću potrebu za mokrenjem i nokturiju, odnosno noćno mokrenje", pojašnjava Abboudi. "Upale mokraćnih puteva također su vrlo česte kod žena i mogu dovesti do veće učestalosti mokrenja."
1
1

I ni zrna pijeska nigdje? Yebalo majku...
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
pa tek stavila, niste zaprznili bili
vidi sad ostataka
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ko li je ovo ostavio dio kolaca
garant @Namazana
garant @Namazana
2
1
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10602
Joj vaj sestrin mali sada navro' na skateboard i sve ponavlja: "Mama, kupi sssssssskejtbord, mama kupi sssssssskejtbord". 
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10602
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4389
- Kontakt:
I jesi mu kupio?WhiskeyPete je napisao/la: ↑01 sep 2026, 10:27 Joj vaj sestrin mali sada navro' na skateboard i sve ponavlja: "Mama, kupi sssssssskejtbord, mama kupi sssssssskejtbord".![]()
2
2

Bice da sam ja. Ja mogu samo pojesti pola (ako i toliko) tog kolaca.
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Vidi vako Vrage, ladila ne ladila meni je vruće 
Koga čega, ostavljam ti na maštu
Da sam smor to smo davno apsolvirali.
Nego šta ima
Koga čega, ostavljam ti na maštu
Da sam smor to smo davno apsolvirali.
Nego šta ima
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne