Mnoge zene tokom trudnoce imaju veoma pojacan libido. Ali se ne taslace, nego vode ljubav.
Evo nek ti posvjedoce oni forumasi cije su zene bile trudne.
Mnoge zene tokom trudnoce imaju veoma pojacan libido. Ali se ne taslace, nego vode ljubav.
I moja je bila trudna, samo sto mi nije zena vec djevojka, ali imam i licna iskustva.
Izraz me ne iznenadjuje toliko koliko cinjenica da je djevojka trudna a nije supruga.
Evo nama je ginekolog izricito rekao ni slucajno da imate odnose dok si trudnaSpock je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:29Zato sam napisao uobicajene trudnoce, da se ogradim ako imaju neki slucajevi gdje se stvarno mora napraviti duza pauza iz medicinskih razloga, ali mislim da je to rijetkost bas tako dugo. Nije ni svako cuvanje trudnoce isto, na primjer mnoge zene dobiju cuvanje trudnoce da ne idu na posao i izbjegavaju neke fizicke napore, ali da odnosi nisu problem.
Opet, za sve te slucajeve uglavnom postoje alternative, samo treba biti malo kreativan.
De bona popusti. Ima koliko hoces ljudi koji godinama zive skupa, imaju djecu, sve normala......osim sto nisu potpisali u opstini.
Vidi nje
Uh da je to tako ja bih jarane imao najmanje desetoro djece.
Normalno to ginekolog kaze samo zeni....Polaris je napisao/la: ↑02 sep 2026, 15:01Evo nama je ginekolog izricito rekao ni slucajno da imate odnose dok si trudnaSpock je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:29
Zato sam napisao uobicajene trudnoce, da se ogradim ako imaju neki slucajevi gdje se stvarno mora napraviti duza pauza iz medicinskih razloga, ali mislim da je to rijetkost bas tako dugo. Nije ni svako cuvanje trudnoce isto, na primjer mnoge zene dobiju cuvanje trudnoce da ne idu na posao i izbjegavaju neke fizicke napore, ali da odnosi nisu problem.
Opet, za sve te slucajeve uglavnom postoje alternative, samo treba biti malo kreativan.
Sustinski nema razlike, ako se volite i sve funkcionise kako treba, bice kako treba bili u braku ili ne, ako ima problema njih ce biti opet bili u braku ili ne, i to nece sprijeciti nikog da ostavi partnera ako zeli, da prevari i slicno, dakle sve to se desava i u braku i u vezama, tako da nema razlike.
Ako sam dobro upratio kod vas je vjestacka oplodnja, pa je vjerovatno to glavni razlog, iako opet ne znam na koji nacin moze uticati, ali vjerovatno moze i ima neki razlog zbog kojeg predstavlja veci rizik nego inace.Polaris je napisao/la: ↑02 sep 2026, 15:01Evo nama je ginekolog izricito rekao ni slucajno da imate odnose dok si trudnaSpock je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:29
Zato sam napisao uobicajene trudnoce, da se ogradim ako imaju neki slucajevi gdje se stvarno mora napraviti duza pauza iz medicinskih razloga, ali mislim da je to rijetkost bas tako dugo. Nije ni svako cuvanje trudnoce isto, na primjer mnoge zene dobiju cuvanje trudnoce da ne idu na posao i izbjegavaju neke fizicke napore, ali da odnosi nisu problem.
Iskreno da ti kazem sad i da smijem imati odnose ne bih iz straha da povrijedim bebu a istog misljenja je i moj suprug, i sto kaze on imamo citav zivot za ses sta je problem cekati