Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Vallahi mi suza kanu na Džekinu najavu 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10801
- Kontakt:
bila sam kod svoje trudnice @Polaris
svasta je pripremila za bebicu
svasta je pripremila za bebicu
4
1
3
3
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Dalmacija. Nije mi toliko bitna temp. Svakako volim blazu klimu. Ali opet onda treba ponijeti bar nesto sa dugim rukavima. Ali ako budu one kise I vjetrovi kako znaju biti, e to ce mi zasigurno pomrsiti racune. Onda treba vjetrovka. A to je sve ekstra garderoba za koju nemamo mjesta.Bobi je napisao/la: ↑03 sep 2026, 16:55Koji dio Jadrana? Ma nece biti hladno, moguca kiša. Ono hladno ispod 20 nema šanse ali mogucnost kiše je tu.MunDzi je napisao/la: ↑03 sep 2026, 15:22 Razmisljam kakvo li ce vrijeme biti na Jadranu. Sta da spakujem. Putujemo u light verziji, dakle ne nosimo velike kofere. Mora biti minimalisticki stil. To i nIje problem jer leprsave ljetne tkanine ne zauzimaju puno mjesta.
Ali znajuci svoju srecu, garant ce biti hladno i kisa. Trebam li nositi jaknu ili dzemper?Dilema. Ne znam sta da spakujem.
Ma smislit cu neke kombinacije, da zadovoljim sve vremenske uslove.
0
ma nista ne nosiMunDzi je napisao/la: ↑03 sep 2026, 21:18Dalmacija. Nije mi toliko bitna temp. Svakako volim blazu klimu. Ali opet onda treba ponijeti bar nesto sa dugim rukavima. Ali ako budu one kise I vjetrovi kako znaju biti, e to ce mi zasigurno pomrsiti racune. Onda treba vjetrovka. A to je sve ekstra garderoba za koju nemamo mjesta.
Ma smislit cu neke kombinacije, da zadovoljim sve vremenske uslove.
vjetrovi i da budu nisu ledeni
nek te co'jek zagrli i ugrijat ces se
0
a i ima dolje za kupiti ako bude pet dana hladno 
0
Iz iskustva znam da ne treba previse nositi. Ali isto znam da onda kad ne ponesem previse, e bas ce mi tad zatrebati.smajlic je napisao/la: ↑03 sep 2026, 21:24 vjetrovi i da budu nisu ledeni
nek te co'jek zagrli i ugrijat ces se![]()
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10628
Otišao aparat, tako da hobi ide na stand by na duže vrijeme.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
pa kako, sta bi?WhiskeyPete je napisao/la: ↑03 sep 2026, 21:34 Otišao aparat, tako da hobi ide na stand by na duže vrijeme.
1
1
blago tebi
bas uzuvas
1
1
Ljudi, ne pamtim ovako toplu vodu, bukvalno ne izlazim, dodjrm navece prespavati i to je to
3
3