Moze li se strast vratiti nakon godina veze? 🔥
Moze li se strast vratiti nakon godina veze? 🔥
Budimo iskreni — moze li nakon 10 ili 15 godina veze partner ponovo probuditi u vama onu jaku seksualnu zelju koju ste imali na pocetku?
Ili, ako ste poceli mastati o nekom drugom, znaci li to da je strast prema partneru zaista nestala?
Da li biste pokusali ponovo zapaliti tu iskru s partnerom ili biste prihvatili da je vrijeme za nesto novo?
Ili, ako ste poceli mastati o nekom drugom, znaci li to da je strast prema partneru zaista nestala?
Da li biste pokusali ponovo zapaliti tu iskru s partnerom ili biste prihvatili da je vrijeme za nesto novo?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Moze li se strast vratiti nakon godina veze? 🔥
Mnoge zene osvjeze brak sa drugim kako već to ide kod njih ne kontam..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Moguce je u dosta slucajeva.
Ali poslije razvoda.
Ali poslije razvoda.
0
Lik oženjen i vidi. Nešto oko žena se vrti zeza se.. pitam ga pa sta je gdje zapelo.. kaže dugo sma u braku na kraju ti žena dodje ko najbolji prijatelj i to je to..
0
Mislim da su svi u nekom velikom iskušenju kad im je preko neta sve lako dostupno
0
Sto kaže jedan deda najbolje za erekciju kad promjenis rupu 

1
1
Može.smajlic je napisao/la: ↑04 sep 2026, 22:39 Budimo iskreni — moze li nakon 10 ili 15 godina veze partner ponovo probuditi u vama onu jaku seksualnu zelju koju ste imali na pocetku?
Pusti krme da gladuje 5-6 dana pa’š vidjet’ kako pojede čovjeka.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Nemoze...naviknes se na post pa postanes ko oni monasi sto zive na hljebu I vodiOmmadawn je napisao/la: ↑05 sep 2026, 12:27Može.smajlic je napisao/la: ↑04 sep 2026, 22:39 Budimo iskreni — moze li nakon 10 ili 15 godina veze partner ponovo probuditi u vama onu jaku seksualnu zelju koju ste imali na pocetku?
Pusti krme da gladuje 5-6 dana pa’š vidjet’ kako pojede čovjeka.
1
1
Može, da nisam doživjela ne bih vjerovala.
Nakon toliko godina u braku odjednom doživiš drugo proljece , još ljepše i bolje nego na početku i još jače, drugačije.
Lijep osjećaj.
Neznam šta ću od sebe nekada, osjećaji su uvjek tu i ne bih ih nikada zamjenila za nešto drugo ili nekog drugog.
Svakome bih poželjela da dozivi sto sam ja.

Nakon toliko godina u braku odjednom doživiš drugo proljece , još ljepše i bolje nego na početku i još jače, drugačije.
Lijep osjećaj.
Neznam šta ću od sebe nekada, osjećaji su uvjek tu i ne bih ih nikada zamjenila za nešto drugo ili nekog drugog.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
da. volim proljeca.Bella_ je napisao/la: ↑06 sep 2026, 07:48 Može, da nisam doživjela ne bih vjerovala.
Lijep osjećaj.
![]()
Ali
Mene sad vise zanima zima.
Drugo proljece zvuci lijepo, ali ne znamo sta mu je prethodilo. Odgovor jeste korektan.
Ali nije nesto koristan za nastavak teme.
Je li strast stvarno nestala, samo oslabila ili ste je jednostavno prestali primjecivati? I sta se dogodilo da je ponovo buknula?
Ja sam gore napisao - tesko je onome ko po pepelu trazi vatru.
(pali su mi u tom trenutku oni Jesenjinovi stihovi koje znam napamet)
Sto izgori to ne moze planut.
ko ljubljase taj ljubavi nema.
Sad moj post izgleda malo glupo. Ali nije ako je pepeo kraj. To i jeste. Nisam spomenuo ziske.
Mozda covjek gleda u pepeo, filozofira o ugasenoj vatri, pomiri se sa sudbinom...
a ispod jos gori.
Drugo proljece je lijepa metafora.
Ali ostaje pitanje gdje je zapelo izmedju ta dva proljeca.
Jer upravo je ta zima vjerovatno najzanimljiviji dio price.
ok sad...ako neces objasnjavati.
0
Nije da je nestala nego jednostavno smo živjeli kao mnogi drugi, većinom.Duh je napisao/la: ↑06 sep 2026, 08:07da. volim proljeca.Bella_ je napisao/la: ↑06 sep 2026, 07:48 Može, da nisam doživjela ne bih vjerovala.
Lijep osjećaj.
![]()
Ali
Mene sad vise zanima zima.
Drugo proljece zvuci lijepo, ali ne znamo sta mu je prethodilo. Odgovor jeste korektan.
Ali nije nesto koristan za nastavak teme.
Je li strast stvarno nestala, samo oslabila ili ste je jednostavno prestali primjecivati? I sta se dogodilo da je ponovo buknula?
Ja sam gore napisao - tesko je onome ko po pepelu trazi vatru.
(pali su mi u tom trenutku oni Jesenjinovi stihovi koje znam napamet)
Sto izgori to ne moze planut.
ko ljubljase taj ljubavi nema.
Sad moj post izgleda malo glupo. Ali nije ako je pepeo kraj. To i jeste. Nisam spomenuo ziske.
Mozda covjek gleda u pepeo, filozofira o ugasenoj vatri, pomiri se sa sudbinom...
a ispod jos gori.
Drugo proljece je lijepa metafora.
Ali ostaje pitanje gdje je zapelo izmedju ta dva proljeca.
Jer upravo je ta zima vjerovatno najzanimljiviji dio price.
ok sad...ako neces objasnjavati.
Šta se desilo da je ponovo buknula? Iskreno ni sama neznam, odjednom se sve promjenilo. Da li su godine ili nešto drugo neznam, samo znam da je odjednom došlo. Iako je teško povjerovati ali jeste, preko noći. Ja vise nisam ja, sad sam bolja i proljece traje još uvjek, kako god nisam sama, obostrano je. I lijepo je, i neka je.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
10 godina nema izgaranja, nema ni vatre. Vatru sam sakrio u meni. Ta vatra sa njom zapaljena, poslije je grijala i druge.
Protupozarni zid ima svoju namjenu, ali i rok trajanja.
Protupozarni zid ima svoju namjenu, ali i rok trajanja.
0
Hoće to kad se malo prevare...jedno ili oboje čak
0