Namazana i premazana svim bojama
Hoću da kažem!
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1428
Re: Hoću da kažem!
Naravno da nisu svi...
Jedno je narod
Drugo su institucije
Treće je država
No drugu i treću sačinjava i bira taj narod
Šta sad?
Jedno je narod
Drugo su institucije
Treće je država
No drugu i treću sačinjava i bira taj narod
Šta sad?
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Narod ne bira nista. Izbori su lazan privid demokratije i postoje da bi narod kao stado uverili da od njih nesto zavisi. Izbori su najgluplja stvar u koje ljudi veruju.
1
1
Onda je još gora situacija.
Narod da se nešto pita bilo bi tri puta gore. Deset puta.
Narod je danas izašao na ulicu da daje počast presuđenom ratnom zločincu.
Narod da se nešto pita bilo bi tri puta gore. Deset puta.
Narod je danas izašao na ulicu da daje počast presuđenom ratnom zločincu.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne znam sta bi bilo kad bi bilo niti me politika interesuje. Samo sam ubedjen da od naroda nista ne zavisi. I vlast i opozicija su kontrolisane. Danas ce za nas ispred kamera da prozivaju jedni druge i glume a kada se kamere ugase uzece da jedu i piju zajedno. Ne nazivaju narod stadom bez razloga
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10920
- Kontakt:
Pa ništa.
Ko je glaso za fašističku opciju, taj snosi i dio odgovornosti za sranja koja ta opcija napravi.
Ko nije glaso za fašiste, nemamo mu šta reći. Šta je njegov grijeh? To što je rođen tu gdje je rođen?
0
Sve ti nešto ne znaš, a zapravo plasiraš jezičke egzibicije koje ništa ne govore i ne znače. Bla bla bla truć truć.
Da li je neko nasilu tjerao narod da danas odaje počast čovjeku presuđenom za genocid?
Da li je neko nasilu tjerao narod da danas odaje počast čovjeku presuđenom za genocid?
0
sloboda narodu.BeogradjanIN je napisao/la: ↑07 sep 2026, 21:00Narod ne bira nista. Izbori su lazan privid demokratije i postoje da bi narod kao stado uverili da od njih nesto zavisi. Izbori su najgluplja stvar u koje ljudi veruju.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10920
- Kontakt:
Ma nebitan je tu narod i narodnost. Čovjek je loš zato što je odabrao da bude loš. A ne zato što je rođen kao Bošnjak/Srbin/Eskim/ubaci odrednicu po želji...
Ne treba biti naivan. Poželjno je čuvati svijest o tome da u regiji postoji mnogo loših ljudi. Al opet: loši su zato što su odabrali da budu loši, a ne zato što su rođeni u toj i toj narodnosti...
Ne treba biti naivan. Poželjno je čuvati svijest o tome da u regiji postoji mnogo loših ljudi. Al opet: loši su zato što su odabrali da budu loši, a ne zato što su rođeni u toj i toj narodnosti...
1
1
Četiri bosanska foruma pratim, mnogo na Instagramu i X. Slabo se tu neko istinski ograđuje od ovog fašističkog pira u Beogradu.
Jel' i to narod neko prisilio da šuti?
O srpskim forumima ne vrijedi ni pričati.
Jel' i to narod neko prisilio da šuti?
O srpskim forumima ne vrijedi ni pričati.
0
Evo i kćerka od Zdravka Čolića podržava generala.
Čisto sumnjam da joj je tata drugačijeg mišljenja.
Čisto sumnjam da joj je tata drugačijeg mišljenja.
2
1
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne mesaj mene u te price, narocito ne u politiku koja me ne interesuje. Izadji iz tog prostora virtuelnog zivota na kontu cega donosis zakljucke. Nije sve u forumima i instagramima. Zive ljudi i bez toga
0
Pa to je rečeno u kontekstu tvog nadmenog posta da je narod stado, a ti kao nisi.
Ne može narod danas biti stado. Ima internet da se izražava slobodno, pa čak i anonimno.
Međutim, nema danas nešto puno na ovu paradu fašizma u Beogradu. Šta, Vučić kontrolira i internet, pa brani narodu da osudi ovo?
Ne može narod danas biti stado. Ima internet da se izražava slobodno, pa čak i anonimno.
Međutim, nema danas nešto puno na ovu paradu fašizma u Beogradu. Šta, Vučić kontrolira i internet, pa brani narodu da osudi ovo?
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Pa i ja spadam u tu grupu "narod" , nisam marsovac...Nas kao celinu smatraju stadom i rade nam sve ono sto zele i ide im od ruke...
0