Hoću da kažem!

Truć, trač, bla, bla...
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1428

Re: Hoću da kažem!

Post Postao/la BeogradjanIN »

smajlic je napisao/la: 07 sep 2026, 22:15
Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 22:13 Ja znam.

A vi po svom.

Najbolje da meni daš upozorenje. Eto, to ti je rješenje.
pa ti znas da si ga dobio
sta ces dobiti time sto covjek kojeg ne poznajes i koji ti nije nista u zivotu kaze da li misli da je sratko heroj ili zlocinac?
Bas tako.Ja i kada bih rekao da je zlocinac on bi verovatno napisao da ja to glumim, da ja to pisem da se dodvorim ovde ljudima i slicne gluposti.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14929

Post Postao/la Socrates »

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 22:13 Ja znam.

A vi po svom.

Najbolje da meni daš upozorenje. Eto, to ti je rješenje.
sta ces dobiti time sto covjek kojeg ne poznajes i koji ti nije nista u zivotu kaze da li misli da je sratko heroj ili zlocinac?

Ne pišem ja ovo zbog njega. Kad sam rekao da nema prevelike osude u Srbiji oko ovoga što se dešavalo danas, evo, ovo ti je klasičan primjer. Sve će bla bla bla truč truć, ali nema nedvosmislene osude.
0
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 07 sep 2026, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
VR4G
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1296

Post Postao/la VR4G »

Pa ovo danas je pokušaj prekrajanja istine od zločinca da naprave heroja i Srbije da nije bio genocid a dobili kontra efekta ovim pokazali da podržavaju genocid.. na ulici je bio narod u velikom broju , bio je politički vrh i vjerski.. šta vam još treba da vam otvori oci da vas jedino pobiju.. dobro je sidran rekao Bosancu trebaju dvije glave jednu da mu skinu sa ramena a druga da shvati.. to su bolesni ljudi sa bolesnom ideologijom zadojeni tom mržnjom od mali nogu, mi smo za njih Turci,poturica ,Srbi koji su prešli na drugu vjeru Itd.. a ne vide svoju bolest i ne vide da su bili 500 godina pod Turcima i to je ta bolest… vise oni imaju turskih gena i isto su nacionalisti kao Turci..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
smajlic
Administrator
Reactions: 49734

Post Postao/la smajlic »

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 22:20

Ne pišem ja ovo zbog njega. Kad sam rekao da nema prevelike osude u Srbiji oko ovoga što se dešavalo danas, evo, ovo ti je klasičan primjer. Sve će bla bla bla truč truć, ali nema osude.
sve mi je jasno
nema
pogledala sam jedan reel danas...
lik osudjuje a pored njega mu drugi govori kako nije pravi Srbin...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13950

Post Postao/la MunDzi »

A meni ste vala svi cudni.
Prije svega mi je cudno sto se neki cude sto narod u Srbiji i RS vole Mladica i smatraju ga svojim velikim herojem.

Ono, sta to treba da se jos desi pa da bosanac shvati srz. :zbunj Ja pocinjem sumnjati da se radi o naivnosti i pocinjem vjerovati da se radi o nekoj devijaciji mozdanih celija.
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

BeogradjanIN je napisao/la: 07 sep 2026, 22:17

Bas tako.Ja i kada bih rekao da je zlocinac on bi verovatno napisao da ja to glumim, da ja to pisem da se dodvorim ovde ljudima i slicne gluposti.
Ne moraš se ti nikom dodvoravati, genijalac.

Možeš djelovati iz osnovne ljudske potrebe da sahranu genocidaša sa svim počastima osudiš.

Morgen je na jednom drugom forumu to uradila bez imalo ustručavanja i bez da je ulazila prethodno u raspravu. Tako rade ljudi.
1
1 slika
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 07 sep 2026, 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10690

Post Postao/la WhiskeyPete »

Drug mi posudio famozni Nikon D700 da dovršim projekat.
3
2 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Pa da oni jesu takvi i neće to nikad priznati jer da priznaju ugasili bi čitavu republiku srpsku .. logično.. takvi su kakvi su mene vise ljuti nas narod sto brzo zaboravi mjesto sve da bojkotuje… pa ako ništa ne ići nedjeljom kod njih kupovati i ne koristiti njihove proizvode ne ostavljati im pare.. al napaćeni bosnjo nije na tom nivou savjesti..
0
sikiriki
PRO tulipan
PRO tulipan
Reactions: 6007

Post Postao/la sikiriki »

Nerealno je očekivati da će neko iz Srbije osuditi Mladića.
Predstavljen im je kao spasioc Srba i heroj odbrane, i tako ga i prihvataju. Sve ostalo je "zapadna/bosanska/hrvatska propaganda".
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Kako su ih Hrvati odjebali tako i mi trebamo i nema tu ljutnje kad na svakom cosku pokazuju prema nama mržnju..
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Inace, Bosanac se usrecio svojim okruzenjem.
Jedino da preko Neuma otpliva na pucinu....daleko sto dalje.

Ali, ne mora plivati.
Ono minimalno sto bi trebao je shvatiti srz svog okruzenja, posvetiti se sebi i svom razvoju, svom unapredjenju u svakom pogledu I nikad, ali bas nikad ne zaboraviti na svoje okruzenje I nikada sebi ne dozvoliti uspavanost.
2
2 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

Ma da budem iskren mene više nerviraju ovi "naši" koji će prije mene upozoriti što ovo pišem i što će "trla baba lan" dok se dešavaju fašistički derneci u Beogradu i najbolje što se može izvući je "ko nas bre zavadi" i "narod je stado". WTF!!!

Ja nemam nacionalnost, nisam ni Bošnjak ni Hrvat ni Srbin, nemam ni religije. Boli me ona stvar ko se kako zove, ali neke stvari moraju biti razjašnjene.

Ne možemo svi ni samo igrati igrice na ovom forumu.
0
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

dok sam ja tu igrat cu igrica i necu dati da ikoga na forumu maltretiras
ni ti ni neko drugi
ja imam i religiju i naciju i najvise prava da ebem mater zlocincima jer sam sa sest godina morala nauciti sta je rat i da ce me zapaliti ili silovati ako ostanem u svojoj kuci
tako da molim te prestani
0
Namazana
Maza
Maza
Reactions: 9103

Post Postao/la Namazana »

Sad ce ona meni i kralja pojesti :oo dzaba moj rafaelo :oo
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 22:37 Ma da budem iskren mene više nerviraju ovi "naši" koji će prije mene upozoriti što ovo pišem i što će "trla baba lan" dok se dešavaju fašistički derneci u Beogradu i najbolje što se može izvući je "ko nas bre zavadi" i "narod je stado". WTF!!!

Ja nemam nacionalnost, nisam ni Bošnjak ni Hrvat ni Srbin, nemam ni religije. Boli me ona stvar ko se kako zove, ali neke stvari moraju biti razjašnjene.

Pa zato nam se to desilo sve.. takav narod, samo NEK se ne puca.. a to sto bi sljedeći put bili gori to neće da vide lakše im tako… jer evo ovo su sve provokacije namjerno se sve radi…
0
Zadnja izmjena: VR4G, dana/u 07 sep 2026, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

Namazana je napisao/la: 07 sep 2026, 22:43 Sad ce ona meni i kralja pojesti :oo dzaba moj rafaelo :oo
ja ga ocima vidjela nisam
rafaelo
kralja jesam :keke
1
1 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 22:37 Ma da budem iskren mene više nerviraju ovi "naši" koji će prije mene upozoriti što ovo pišem i što će "trla baba lan" dok se dešavaju fašistički derneci u Beogradu i najbolje što se može izvući je "ko nas bre zavadi" i "narod je stado". WTF!!!

Pa sto se nerviras.
Nije valjda da ocekujes da se svako pojedinacno izjasni jedno od dva - sratko heroj ili sratko genocidas? Sta imas od toga. I kako ces znati da li je neciji forumski odgovor iskren ili taktican. I kao po tome ces sada isticati ko je pravi covjek, a ko ne. .....pa covjece to su promili.

Stav Srbije I RS je jasan da jasnije ne moze biti, ukljucujuci I ljude koji zive u Srbiji I RS. Mislim fakat mi nije jasno sta tu nekome nije jasno.
0
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”