Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Pa ljudi će veličati i šutnjom se braniti ili će se protiviti.. sad očekivati neko priznaje teško..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1427
U koju pricu sam ti ja upao? Odgovorio sam decku da su izbori lazan privid demokratije, u tom fazonu nesto i da nas politicari smatraju stadom.A ti si se ubacio sa pricom o ratu. Drugo, nisam gledao televiziju i ne znam o kakvom piru govoris. Koliko znam sahranjen je covek koji je osudjen za zlocine/genocid u Bosni. Dosli ljudi na sahranu. I postoje ljudi koji veruju da jeste zlocinac i postoje ljudi koji veruju da nije zlocinac i ne veruju u Haag i ostalo. Zasto ti smatras da sam ja duzan tebi da kazem moje misljenje, nemam pojma. Diram li te sta? Ismejavam li sta? Prozivam li ikoga ? I sto kaze Smajlic ili Mundzi, cak i da kazem da osudjujem ne mora znaciti da je to iskreno napisano. Tako da ne vidim sta znaci napisano na internetu kao da ljudi samo istinu pisu. Dakle, ne diram te, zaobidji me sa ratnim pricama.Socrates je napisao/la: ↑07 sep 2026, 22:49 Ja sa njim ne bih ni riječ popričao da nije upao u priču. Jer nije mu ni prvi put. Hani ga je u tri pm otjerao jednom upravo zbog ovakvih stvari. Ko nas bre zavadi i šta su Srbima radili. Nikad da spomene šta je srpska vojska radila po bosanskim gradovima. I moderatori ništa. Kao da ništa nije bilo. Opomenuli Hanija.
E to mene iznervira.
Neću da pričam i šta je na drugom forumu bilo. Ne promoviram tuđe forume.
0
Zato sam i pitao kakvu koji K**** satisfakciju ima žrtva od toga što nisu svi isti.
Jedni kolju, drugi šute k'o pizde i onda će "ko nas bre zavadi" i "narod je stado". Demagogija, jbt.
Čast izuzecima. Ako treba postiraću i mišljenja tih izuzetaka.
Jedni kolju, drugi šute k'o pizde i onda će "ko nas bre zavadi" i "narod je stado". Demagogija, jbt.
Čast izuzecima. Ako treba postiraću i mišljenja tih izuzetaka.
0
Postavlja se pitanje čovjek iz Bosne i po Bosni radio zločine pa sto su ukopali u Srbiji a ne u Bosni i sto su onda Srbi izašli da ga isprate.. a to želja pored čerke je izgovor jer Čerkezi se ubila radi njega i njegovih zločina i sad je bolesno da ga pored nje ukopaju..
0
Neće li ne žele da vide ne možeš nekoga tjerati al možeš vidjeti sa kim imaš posla za ubuduće jer opet pokazuju ideologiju isto nakon 30 godina isto..
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10660
Treba navijati za neke lijeve klubove, manje glava boli od svega. Tipa Jeunesse Esch.
1
1
Zadnja izmjena: WhiskeyPete, dana/u 07 sep 2026, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Da je narod stado odnosilo se na izbore i glasanje. I da nas politicari jasu na istu foru decenijama unazad. Gde si ti u svemu tome video nesto vezano za rat ja pojma nemam. Jos jednom ti kazem, ne zelim da se mesam u to jer ne smatram sebe kompetentnim za te teme. Vi ste preziveli rat,tacnije neki od vas i sigurno je da znate bolje od mene. Ja to nigde nisam ni porekao,niti bilo sta izmislio. Cak i kada sam pisao pre sa tim likom nisam nista poricao nego sam rekao da u Srbiji ljudi ne vole sto se srpske zrtve na zapadu nigde ne spominju i sto se vode kao sistemska greska. To je sve. I zaista ne zelim o tome da pricam, zao mi je sta ste doziveli. A ako smetam na ovom forumu samo zato sto sam rodom iz Beograda, banujte me, blokirajte,ugasite ili da se sam odjavim odavde, nije nikakav problem. Necu sigurno sada po netu da se raspravljam sa ljudima i glumim intertnet smekera
0
Nemoj brate demagogije. Ja se nisam nadovezao pričom o ratu nego o onom što se dešava u tvom rodnom gradu danas. I da ne tupiš pričom da je "narod stado" i "ko nas bre zavadi". Pitao sam da se izjasniš. I eto opet nisi osudio.BeogradjanIN je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:12U koju pricu sam ti ja upao? Odgovorio sam decku da su izbori lazan privid demokratije, u tom fazonu nesto i da nas politicari smatraju stadom.A ti si se ubacio sa pricom o ratu. Drugo, nisam gledao televiziju i ne znam o kakvom piru govoris. Koliko znam sahranjen je covek koji je osudjen za zlocine/genocid u Bosni. Dosli ljudi na sahranu. I postoje ljudi koji veruju da jeste zlocinac i postoje ljudi koji veruju da nije zlocinac i ne veruju u Haag i ostalo. Zasto ti smatras da sam ja duzan tebi da kazem moje misljenje, nemam pojma. Diram li te sta? Ismejavam li sta? Prozivam li ikoga ? I sto kaze Smajlic ili Mundzi, cak i da kazem da osudjujem ne mora znaciti da je to iskreno napisano. Tako da ne vidim sta znaci napisano na internetu kao da ljudi samo istinu pisu. Dakle, ne diram te, zaobidji me sa ratnim pricama.Socrates je napisao/la: ↑07 sep 2026, 22:49 Ja sa njim ne bih ni riječ popričao da nije upao u priču. Jer nije mu ni prvi put. Hani ga je u tri pm otjerao jednom upravo zbog ovakvih stvari. Ko nas bre zavadi i šta su Srbima radili. Nikad da spomene šta je srpska vojska radila po bosanskim gradovima. I moderatori ništa. Kao da ništa nije bilo. Opomenuli Hanija.
E to mene iznervira.
Neću da pričam i šta je na drugom forumu bilo. Ne promoviram tuđe forume.
Ne citiraj me više, jer mi se najviše gade takve gliste kao ti. Sve okolo naokolo ali nema osude. Evo cveće damama i slične maloumnosti.
Ne tražim ja od tebe "iskrenost". Ti si test. Nisi ga prošao. A sve je krenulo sa medinim oko predrasuda. Nisi ga prošao, i zapravo si mi savršen primjer za ono što sam htio pokazati.
0
Nit će lopov reci da je lopov ni kurva da je kurva.. možeš samo vidjeti sa kim imaš posla nema veze ni sa vjerom ni sa klubovima samo je do ljudi.. danas smo vidjeli pokušali su prekrojiti istoriju predstaviti ga kao heroja samim ti nema zločina ni genocida al to je nešto sto se ne može izbrisati ..isto tako licemjerna evropa i Amerika da su željeli zaustavilo bi rat za par dana kao sto su to uradili na kraju kad smo krenuli osvajati teritorije ali nisu željeli muslimane u srcu evrope misli to će se pomesti brzo..tako da uzdaj se use i u svoje kljuse naoružaj se i čekaj znaš sad sa kim imaš posla ..
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10660
Ne znam, nikome nije potreban zločinac da mu još bude uzor. Svako ko ima iole zdrav razum, ako ne smije javno, prezirat će u sebi svaki pokušaj da se to nametne kao normalna društvena pojava.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
A ko kaze da se ona ubila radi njegovih zlocina?VR4G je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:16 Postavlja se pitanje čovjek iz Bosne i po Bosni radio zločine pa sto su ukopali u Srbiji a ne u Bosni i sto su onda Srbi izašli da ga isprate.. a to želja pored čerke je izgovor jer Čerkezi se ubila radi njega i njegovih zločina i sad je bolesno da ga pored nje ukopaju..
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Cuj to,maloumnosti...Covek ne sme ni da se nasali. Idi bre burazeru u koju krajnost ti ides. Ok,nisam prosao tvoj test. Jel moze sada tema da se zavrsi?Socrates je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:23Nemoj brate demagogije. Ja se nisam nadovezao pričom o ratu nego o onom što se dešava u tvom rodnom gradu danas. I da ne tupiš pričom da je "narod stado" i "ko nas bre zavadi". Pitao sam da se izjasniš. I eto opet nisi osudio.BeogradjanIN je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:12
U koju pricu sam ti ja upao? Odgovorio sam decku da su izbori lazan privid demokratije, u tom fazonu nesto i da nas politicari smatraju stadom.A ti si se ubacio sa pricom o ratu. Drugo, nisam gledao televiziju i ne znam o kakvom piru govoris. Koliko znam sahranjen je covek koji je osudjen za zlocine/genocid u Bosni. Dosli ljudi na sahranu. I postoje ljudi koji veruju da jeste zlocinac i postoje ljudi koji veruju da nije zlocinac i ne veruju u Haag i ostalo. Zasto ti smatras da sam ja duzan tebi da kazem moje misljenje, nemam pojma. Diram li te sta? Ismejavam li sta? Prozivam li ikoga ? I sto kaze Smajlic ili Mundzi, cak i da kazem da osudjujem ne mora znaciti da je to iskreno napisano. Tako da ne vidim sta znaci napisano na internetu kao da ljudi samo istinu pisu. Dakle, ne diram te, zaobidji me sa ratnim pricama.
Ne citiraj me više, jer mi se najviše gade takve gliste kao ti. Sve okolo naokolo ali nema osude. Evo cveće damama i slične maloumnosti.
Ne tražim ja od tebe "iskrenost". Ti si test. Nisi ga prošao. A sve je krenulo sa medinim oko predrasuda. Nisi ga prošao, i zapravo si mi savršen primjer za ono što sam htio pokazati.
0
Nego radi čega je?MunDzi je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:29A ko kaze da se ona ubila radi njegovih zlocina?VR4G je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:16 Postavlja se pitanje čovjek iz Bosne i po Bosni radio zločine pa sto su ukopali u Srbiji a ne u Bosni i sto su onda Srbi izašli da ga isprate.. a to želja pored čerke je izgovor jer Čerkezi se ubila radi njega i njegovih zločina i sad je bolesno da ga pored nje ukopaju..
0
Ne miješaj se više u politiku i rat, jer ti rat u BiH nisi preživio. Nas većina jeste. I znamo dobro kako je i šta bilo. A ti očigledno nisi spreman da čitaš hiljade stranica sa Haškog Suda, jer "ko nas bre zavadi" i "narod je stado".
Ti nemaš pravo pričati o tome. Shut the fuck up i deli cveće.
Ti nemaš pravo pričati o tome. Shut the fuck up i deli cveće.
0
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 07 sep 2026, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim nije sigurno iz čista mira.. ali i to je nebitno vise.. smatram se pametnim čovjekom vidio sam i ovih par dana sa kim imamo posla meni je dosta to ne trebaju mi ničija priznanja…
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ti si me umesao i pored toga sto sam ti rekao da me ne zanima. Ja o ratu nisam nista ni komentarisao dok nisi poceo da me prozivas. Malopre i napisah da ja nisam kompetentan da o tome pisem i da vi sigurno znate bolje od mene sta je i kako je jer su neki od vas to i proziveli. Tako da ne vidim problem? Tako da ovde stavljam tacku na tu temu.
0