konacno
Sretan rođendan!
Re: Sretan rođendan!
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Smajlic sretan rodjendan, mnogo zdravlja, srece i radosti i da te forumasi ne sekiraju! 

Ako te ne slusaju, ti pojedi rafaelo
Ako te ne slusaju, ti pojedi rafaelo
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
hvala mazo
pojest cu ja i kad me slusaju
2
1
1
1
sretan sokane
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sretan rodjendan smajlicko draga!
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27536
Sretan ti rođendan! @smajlic

Danas slavimo tvoju predivnu energiju, tvoju blagost i onu tvoju nevjerojatnu osobinu da za svskoga imaš toplu riječ i osmijeh. U svijetu punom nemira, ti si ona rijetka, mila duša koja uvijek bira ljubaznost i mir, i to te čini doista posebnom.
Znamo da ti, kao prava Djevica, voliš da je sve na svom mjestu i da uvijek prva priskočiš u pomoć. Ali danas te moram malo, sasvim blago, povući za uho i ozbiljno te upitati: je li konačno urodilo plodom ono moje špotanje da misliš i brineš prvo o sebi? Iskreno se nadam da jeste, jer ako nije – prepisujem ti hitan popravni ispit iz sebičnosti!
U ovoj godini želim ti samo jedno – čisto uživnje! Želim ti kovčege koji su uvijek polovično spakirani za iduće putovanje, karte za nova mjesta koja želiš posjetiti i more predivnih, opuštenih trenutaka koje ćeš provesti u ljubavi sa svojim mužem. Zaslužila si da zajedno stvarate najljepše uspomene, istražujete svijet, opustite se i dišete punim plućima.
Neka ti svaka sekunda ove godine donese zdravlje, mir, bliskost i mnoštvo predivnih avantura! Živjela nam!

Danas slavimo tvoju predivnu energiju, tvoju blagost i onu tvoju nevjerojatnu osobinu da za svskoga imaš toplu riječ i osmijeh. U svijetu punom nemira, ti si ona rijetka, mila duša koja uvijek bira ljubaznost i mir, i to te čini doista posebnom.
Znamo da ti, kao prava Djevica, voliš da je sve na svom mjestu i da uvijek prva priskočiš u pomoć. Ali danas te moram malo, sasvim blago, povući za uho i ozbiljno te upitati: je li konačno urodilo plodom ono moje špotanje da misliš i brineš prvo o sebi? Iskreno se nadam da jeste, jer ako nije – prepisujem ti hitan popravni ispit iz sebičnosti!
U ovoj godini želim ti samo jedno – čisto uživnje! Želim ti kovčege koji su uvijek polovično spakirani za iduće putovanje, karte za nova mjesta koja želiš posjetiti i more predivnih, opuštenih trenutaka koje ćeš provesti u ljubavi sa svojim mužem. Zaslužila si da zajedno stvarate najljepše uspomene, istražujete svijet, opustite se i dišete punim plućima.
Neka ti svaka sekunda ove godine donese zdravlje, mir, bliskost i mnoštvo predivnih avantura! Živjela nam!
3
3
sta je reci
jesi li bolesna
0
Pokazes nesebicnu ljubav prema nekome, pa te pita jesi li bolestan. Anblivbl!
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10736
Sretan rođendan tetka, želim ti samo dobro, nadam se da će ostati za mene janjetine, makar na kostima. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Najdrazoj osobi Sretan rodjendan sve najljepse
ziva i zdrava mi bila 100 god akobogda
volimm najvise

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
hvala ti puno draga HeidiHeidi je napisao/la: ↑19 sep 2026, 11:44 Sretan ti rođendan! @smajlic![]()
Znamo da ti, kao prava Djevica, voliš da je sve na svom mjestu i da uvijek prva priskočiš u pomoć. Ali danas te moram malo, sasvim blago, povući za uho i ozbiljno te upitati: je li konačno urodilo plodom ono moje špotanje da misliš i brineš prvo o sebi? Iskreno se nadam da jeste, jer ako nije – prepisujem ti hitan popravni ispit iz sebičnosti!![]()
Neka ti svaka sekunda ove godine donese zdravlje, mir, bliskost i mnoštvo predivnih avantura! Živjela nam!![]()
a znas da nisam, ne ide star pas u lov
1
1
hvalaWhiskeyPete je napisao/la: ↑19 sep 2026, 15:00 Sretan rođendan tetka, želim ti samo dobro, nadam se da će ostati za mene janjetine, makar na kostima.![]()
eto, nadam se da si se najeo
1
1