Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
ma mora imati neke negativne ucinke
nena sanse da je tako zdrav....
nena sanse da je tako zdrav....
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bjezi bona ne talasaj. Ko da te nisam vidjela na outfitovima.
Nemoj mi dizati pritisak dzaba.
Nemoj mi dizati pritisak dzaba.
0
al bas
umislila sebi bgm
sad ces se ti na treningu zategnuti
nema potrebe za mrsanjem
umislila sebi bgm
sad ces se ti na treningu zategnuti
nema potrebe za mrsanjem
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ah.....pa svaki lijek ima neke negativne nus pojave.
I pretilnost ima negativne posljedice. Jos vece nego ozempic.
2
1
1
1
Ne moraš me ti vidjeti.
Vidi moja vaga +10 i moja (nova) odjeća koju sam morala kupovati, jer ne mogu stati u onu od prije 10 kg.
Vidi moja vaga +10 i moja (nova) odjeća koju sam morala kupovati, jer ne mogu stati u onu od prije 10 kg.
1
1
Mislim da treba svi u kupaćem da se stavite 
3
1
1
1
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Evo ja cu prva potrcati da pokazem svoj tankini. 
Nego nagovorite Mazu. Ona je kao sirena.
Nego nagovorite Mazu. Ona je kao sirena.
2
2
Ne nego zauzmu onaj prosto iznad glave sa svim svim tim torbama pa se onda mi moramo jebavat sto nosimo jednu malu torbu. Ne jednom sam morao ubacivat torbu negdje na kraj aviona...I onda moras da cekas dok svi izadju da ti uzmes svoje...jednom sam tako pokusao da ubacim svoju koznu torbu iznad I neka cura molim te nemoj da guras moju to je Luis Vuitton...rekoh da je original ti bi letila prvom klasom ne u repu aviona...samo se zacrvenila.MunDzi je napisao/la: ↑21 sep 2026, 22:08A kako ti zauzmu prostor. Sjednu na tvoje sjediste pa tebe moraju ugurati sa prtljagom gore iznad glava?
Sta ces, nismo svi direktori kao ti da priustimo da check in velike kofere. Mi sirotinja putujemo sa ruksakom i cabin bag. Uz put zahebavamo bogate.
A I prije vas izadjemo iz aerodrama, jer ne moramo kao vi cekati kofere.![]()
1
1
Ja sam kupila kartu koja mi dozvoljava torbu/kofercic do odredjenih dimenzija koja ide iznad glave. Takodjer mi je dozvoljena hand bag tj ruksacic koja ide ispod sjedista. Takva ista karta i za muzeka. I zbog cega tebi smetaju takvi ljudi i zbog cega mislis da oni tebi oduzimaju prostor za tvoj prtljag?exliberal je napisao/la: ↑22 sep 2026, 00:17
Ne nego zauzmu onaj prosto iznad glave sa svim svim tim torbama pa se onda mi moramo jebavat sto nosimo jednu malu torbu. Ne jednom sam morao ubacivat torbu negdje na kraj aviona...I onda moras da cekas dok svi izadju da ti uzmes svoje...jednom sam tako pokusao da ubacim svoju koznu torbu iznad I neka cura molim te nemoj da guras moju to je Luis Vuitton...rekoh da je original ti bi letila prvom klasom ne u repu aviona...samo se zacrvenila.
To se eventualno moze desiti samo ako bi ja ili slicni meni svoje hand bags/ruksake takodjer stavili u prostor iznad glave. Za ostale ne znam, ali ja nisam papak. Znam citati, znam sta sam kupila i znam sta mi je dozvoljeno, a sta nije. Sve moje torbe I torbice imaju svoje placeno mjesto I ne trebaju tebe nervirati.
0
Pa jesi li se barem zabrinuo? Meni neki dan jaran isprica sve svoje boljke, ja taman hocu da mi kazem ako sta treba mogu mu ja nabaviti, lik fino se okrenu i ode bez pozdrava. A ja ostadoh sama sa njegovim problemima
0