Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci
Ovako ona spava na svom bratu.
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
hej ljubavi 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Nisam jos vidjela da se macici ovako vole. Spavaju skupa, igraju se skupa, lizu se uzajamno, zijan prave skupa.....
3
3
I mene zajebavaju skupa. Ja obicno na ovaj hepek dignem noge kad se zavalim u fotelju. E sad mogu borbene pjevati, oni su odlucili da tu malo odspavaju.
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14865
e jesi nabavila sebi zijan hahahha
ko med su al nisu ko moja tetka

ko med su al nisu ko moja tetka
2
2
Sanjala sam da imam 3 mačke.
Nije baš bilo ugodno, bile su nekakve scary.
Smatram da je mundzi kriva.
Nije baš bilo ugodno, bile su nekakve scary.
Smatram da je mundzi kriva.
3
3
Vama cu priznati da smo se zajebali.
A muza svaki dan tjesim. On kukumace svaki dan u stilu sto nam je ovo trebalo, hajde jedno bi bilo ok. Dvoje mozdaaaaaa, ali mozdaaaa. A troje je definitivno zajeb.
Nije nikako zadovoljan. Preuzela sam skoro svu obavezu oko njih na sebe jer njega oni stresaju. Ali ne mogu da dahnem od njih. Sva je kuca u haosu. Sve smo morali skloniti po spavacim sobama, jer ovo su stetocine. Samo vicem gubi se, skloni se, ne ne, dole sidji, silazi dole mamicu ti tvoju.....
Umorili su me bas. Ne mozemo jesti ko ljudi, ne mozemo kuhati bez problema. Moras ih satjetati u jednu sobu da bi nesto mogao uraditi.
Ma zajeb veliki. Ali sta da radim. Gotovo je sad.
A muza svaki dan tjesim. On kukumace svaki dan u stilu sto nam je ovo trebalo, hajde jedno bi bilo ok. Dvoje mozdaaaaaa, ali mozdaaaa. A troje je definitivno zajeb.
Nije nikako zadovoljan. Preuzela sam skoro svu obavezu oko njih na sebe jer njega oni stresaju. Ali ne mogu da dahnem od njih. Sva je kuca u haosu. Sve smo morali skloniti po spavacim sobama, jer ovo su stetocine. Samo vicem gubi se, skloni se, ne ne, dole sidji, silazi dole mamicu ti tvoju.....
Umorili su me bas. Ne mozemo jesti ko ljudi, ne mozemo kuhati bez problema. Moras ih satjetati u jednu sobu da bi nesto mogao uraditi.
Ma zajeb veliki. Ali sta da radim. Gotovo je sad.
2
1
1
1
morat ces ti njih brzo uciti da izlaze vani
onda ce ti biti dosta lakse
onda ce ti biti dosta lakse
0
Problem mi je takodjer sto hocu u Bosnu u novembru/decembru najmanje 3 sedmice. Ovaj moj vec kuka. Kaza, ti si mene zajebala. Nagovorila si me da uzmemo troje I onda da me ostavis s njima na mjesec dana.
I fakat, kakav je podlozan stresu fakat ce poluditi. Brine me to. A moram u Bosnu ici cesce i duze.
1
1
Ja mislim da nema ništa loše priznati da si preuzela previše na sebe, sigurno ima neko da udomi dvije, zadržiš jednu.
Nisi ti sad neka bez veze neodgovorna osoba, još je rano, mislim da je sasvim ok priznati da su 3 mace odjednom too much. Ne trebaš se osjećati loše zbog toga.
Nisi ti sad neka bez veze neodgovorna osoba, još je rano, mislim da je sasvim ok priznati da su 3 mace odjednom too much. Ne trebaš se osjećati loše zbog toga.
1
1
tako je
iako je tebi tesko da ih razdvajas ali oni se naviknu brzo
iako je tebi tesko da ih razdvajas ali oni se naviknu brzo
0
Ali zavolila sam ih sve. Ma svi ih vole. I muz koji svaki dan izjavi da se kaje, kad mu kazem hoces da ih pitamo da nam pomognu da nadju dom za dvoje, on kaze ne dolazi u obzir.
Ne znam sta da radim. Nadam se da ce biti lakse kad odrastu pa se smire i kad pocnu izlaziti vani.
Sada sve sto rade jedu, seru, trce po kuci kao tornado, spavaju. I tako sve u krug.
Ne znam sta da radim. Nadam se da ce biti lakse kad odrastu pa se smire i kad pocnu izlaziti vani.
Sada sve sto rade jedu, seru, trce po kuci kao tornado, spavaju. I tako sve u krug.
2
1
1
1
e onda gledaj drugu opcijuMunDzi je napisao/la: ↑05 okt 2026, 22:18 Ali zavolila sam ih sve. Ma svi ih vole. I muz koji svaki dan izjavi da se kaje, kad mu kazem hoces da ih pitamo da nam pomognu da nadju dom za dvoje, on kaze ne dolazi u obzir.
mozda neko da ih cuva, cisti i hrani kad tebe nema
da se i muz malo odmori
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14865
Tu je ona. Evo je. Sve zavisi ko se prvi uvali. Ne mogu sve troje stati. Ginger boy uglavnom uvijek uvali svoju debelu guzicu, a onda neka od sestrica se uspije privaliti.
2
2