Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Mrnjau piplovi.
Bila sam vrijedna. Radila. Nahranila male devils. Pokupila govna iz njihove cenife I pripremila je za nova. Pripremila im hranu tj izvagala bobe koliko ce jesti tokom dana. Otisla da izvadim krv. Kupila orhideju da poklonim prijateljici.
I da. Dobila sam kanister. Bukvalno kanister u koji treba da piskim 24 sahata I da im donesem taj kanister.
Bila sam vrijedna. Radila. Nahranila male devils. Pokupila govna iz njihove cenife I pripremila je za nova. Pripremila im hranu tj izvagala bobe koliko ce jesti tokom dana. Otisla da izvadim krv. Kupila orhideju da poklonim prijateljici.
I da. Dobila sam kanister. Bukvalno kanister u koji treba da piskim 24 sahata I da im donesem taj kanister.
1
1
e cuj kanister 
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10774
Posao sam vjerrovatno mogao dobiti, no nemam auta, a javni prevoz u pravcu Mostarskog je neizvjestan, nije redovan.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
do Mostarskog imas raznih busevaWhiskeyPete je napisao/la: ↑06 okt 2026, 13:19 Posao sam vjerrovatno mogao dobiti, no nemam auta, a javni prevoz u pravcu Mostarskog je neizvjestan, nije redovan.
svi ti tuda prolaze, Rakovica, Tarcin...cak i centro ide
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Idu, ali kasne, danas sam jedva sa Mostarskog pa tramvajem stigao na Stup do ugovorenog termina kod doktora.smajlic je napisao/la: ↑06 okt 2026, 13:29do Mostarskog imas raznih busevaWhiskeyPete je napisao/la: ↑06 okt 2026, 13:19 Posao sam vjerrovatno mogao dobiti, no nemam auta, a javni prevoz u pravcu Mostarskog je neizvjestan, nije redovan.
svi ti tuda prolaze, Rakovica, Tarcin...cak i centro ide
Rade se tri smjene, uglavnom 2.
Druga trajei do 00:00, a tada nema prevoza.
Jebi ga.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ja bona. Kanister od 3 litra.
Ja ne znam sta oni misle, da sam konj pa da mogu 3 litra ispiskiti u toku 24 sahata.
S druge strane, da sam normalna ne bi imali potrebe raditi taj test. Tako da.....sve se moze kad se mora.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Naspi im soka od jabuke, svakako ima istu boju kao urin. 
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Moraš se otrovati vodom da bi ispišao svoju muku.
0
Meni se čini da se i ovdje žalite na rad Kantonalne vlade. Nema čovjek pouzdanog gradskog saobraćaja da prihvati posao.
Ne znam na šta se Mundži žali. Pij bona šta god ti nadležni reknu da piješ.
Znam da je "reknu" neispravno. I don't need grammar Nazis da me ispravljaju na sabah in the morning.
Ne znam na šta se Mundži žali. Pij bona šta god ti nadležni reknu da piješ.
Znam da je "reknu" neispravno. I don't need grammar Nazis da me ispravljaju na sabah in the morning.
1
1
Prije par godina, ja sam isto mislio...
Pa rekao sebi, malo ću više vode popiti, pa koliko napunim, nosim tamo...
Na kraju nije ni sve stalo u flašu...
2
2
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4659
- Kontakt:
Mi jednom za studentskih dana igrali remi, ko izgubi pije flasu vode (1,5 l)..svu noc
.
1
1

1.5 litra vode i nije nešto pretjerana količina na "svu noć".
Preporuka stručnjaka je da odrasli čovjek treba konzumirati oko tri i po litre vode dnevno. Ne mora sve striktno biti vodena voda, ali opet.
Preporuka stručnjaka je da odrasli čovjek treba konzumirati oko tri i po litre vode dnevno. Ne mora sve striktno biti vodena voda, ali opet.
1
1
@sikiriki sad ce da mi Deen tip uradi ultrazvuk dojki 
isti je on
isti je on
1
1