Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Nekako mi to čudovište od šala ne ide zajedno sa tom plastičnom kesom u ruci.
Baš sad zamišljam kakav je njemu prosječan dan razmišljanja. U kojem momentu se šal i kesa presjeku i dođu na istu sliku?
Baš sad zamišljam kakav je njemu prosječan dan razmišljanja. U kojem momentu se šal i kesa presjeku i dođu na istu sliku?
1
1
To ti je sličan apsurd kao i kad vidiš prosjaka u Ralph Lauren odjelu. How did that happen?
Ne možeš sam sebi odgovoriti ali moraš nastaviti dan kao da se ništa nije desilo.
Ne možeš sam sebi odgovoriti ali moraš nastaviti dan kao da se ništa nije desilo.
1
1
To se odluči prije utakmice. Odrediš prvu trojicu izvođača penala. U BiH je prvi bio Tabaković, ali je bio zamijenjen prije penala. Bašić je bio drugi na listi.
A kako se odluči ko su izvođači penala? Na treningu. Izvođenje penala je uvijek dio treninga.
A kako se odluči ko su izvođači penala? Na treningu. Izvođenje penala je uvijek dio treninga.
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4667
- Kontakt:
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4667
- Kontakt:
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2559
Svu noć igrali remi radi jednog i po litra vode. Šta je pobjednik dobio? Pola litre vode?
Nemoj me čuditi više od prosjaka u Ralph Lauren odijelu.
Nemoj me čuditi više od prosjaka u Ralph Lauren odijelu.
0
I nakon svake partije, poraženi pije jednu i po litru vode?
Ako je to istina, pravo je čudo da ste svi preživjeli. Možda je čudo da je iko preživio.
Ako je to istina, pravo je čudo da ste svi preživjeli. Možda je čudo da je iko preživio.
1
1
Odem na klix da procitam vrhunske clanke I svaki put se pitam sto mi ovo treba....a pogotovo kad pocnu sestra tog I tog poslala mu poruku na drustvenim mrezama, djevojka/ supruga od tog I tog poslala mu poruku na drustvenim mrezama..koja je svrha slanja tih poruka..ko nemozes ga nazvat...a onda i ovi sto site odrzavaju koja je svrha ti objava...click bite?
2
2
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2559
Ja se nekad zaletim pa pročitam dva tri članka zaredom. 
Oni ozbiljno profitiraju od nedostatka konkurencije. Neće niko ni da se zajebava sa tim što oni rade.
Oni ozbiljno profitiraju od nedostatka konkurencije. Neće niko ni da se zajebava sa tim što oni rade.
2
1
1
1