Hajd ti osupni se na temu Islamofobija. Ti si čovjek sa bogatim životnim iskustvom, dijasporac, de podijeli s nama svoja iskustva.
Neobična dejt iskustva
Re: Neobična dejt iskustva
Hajd ti osupni se na temu Islamofobija. Ti si čovjek sa bogatim životnim iskustvom, dijasporac, de podijeli s nama svoja iskustva.
1
1
Eno jesam. Ali cu sjeci "kao sabljom" postove bez ikakog znacenja osim da zapisa temu. Puna mi je kapa "skolovanih" budala. A mogu imbiti otac po godinama, a po iskustvu i pra-pra-pra--pra djed. Ako dobije ban zbog provokacija, neka se tebi zali.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ja ne znam.sta si se naostrio bolan...
[mention]Fatih[/mention]
I.premjesti ovih par postova.
1
1
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
...a piši ako ti se da...Podrinjac je napisao/la: ↑18 sep 2020, 19:02 Ne znam da li sam na pravom mjestu, al helenejse.
Imam jednu nedoumicu, valjda cete mi pomoci...
Naime jedna kolegica s posla mi je preporučila svoju rodicu. Dan prije s njom je sjedila na kafi i hvalila me toj. Receno joj da je raskinula i da joj se mogu javiti. Tako ja i uradim, javim joj se. Sve fino, tipkali se jedno dva dana. Bio joj prekjučer rođendan i čestitam joj odmah kad sam ustao na posao. I tako kroz priču ja joj nesta priupitam u vezi bivšeg, i ona mi kaže da joj je on prvi čestitao rođendan. Ali da je prošlo njihovo. Međutim primjetio sam da se međusobno lajkaju na slikama. I od tada ja prekinem komunikaciju s njom. Jer mislim da ce se prvom prilikom pomiriti. To je moja pretpostavka.
Eee sad da pitam... Da li da nastavim komunikaciju s njom, ili ne?
Aa inače joj je bivši neki sitni klošarčić.
Eee stvarno sam tokmak kad moram u svojih yebenih 28 god, sto sam u dupe naprc'o, da vam se obracam za pomoc.
...okej, javio si se djevi...odradio si svoje...formalnosti oko rođusa...
2
2
...kineski mačak...

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
podrinjac, ako taj klosarcic sazna za svalerancije tvoje poslace na te sve vukove svoje 
5
5
1811
Htjela sam jedno iskustvo napisati ali bolje da ipak ne 
Ma tema je sasvim OK. Samo je takva, da obicno tu bude dezurnih "ovako ti je to". Medjutim, znam obicno na sto to izadje ako se ne kontrolise. Zato bih ja volio da svaku diskusiju u kojoj ja ucestvujem moderira neko drugi. Ovako, ispada da brisem postove neistomisljenika.Iskra je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:38
Ja ne znam.sta si se naostrio bolan...pa valjda smo ljudi sposobni komunicirati, razmijeniti kontra stavove ili podijeliti iste, bez da se vrijeđamo? Ako temu smatras provokativnom, ili sta vec, Bujrum briši je. A ako si spreman banovati.. evi Bujrum, podji od mene.
@Fatih
I.premjesti ovih par postova.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Zamolio bih te da me ubuduće citiraš ili barem 'mention' a ne ovako, da ne kažem hinjski... ideš na to da ne zapazim da si mi replicirala, pa da izbjegneš moju eventualnu reakciju. Slobodno, ništa ti ne fali
I da, potvrđujem to što sam napisao. Željna je slobode u smislu veze a njegovo javljanje za par dana ne znači 'veza', nego održavanje kontakta. Onako diskretno, da prati situaciju...
I upravu si, ne kontamo vas
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Ma nekad je i bolje ne kontati zeneEast_side je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:14Zamolio bih te da me ubuduće citiraš ili barem 'mention' a ne ovako, da ne kažem hinjski... ideš na to da ne zapazim da si mi replicirala, pa da izbjegneš moju eventualnu reakciju. Slobodno, ništa ti ne falineće te niko pojest. ;)
I da, potvrđujem to što sam napisao. Željna je slobode u smislu veze a njegovo javljanje za par dana ne znači 'veza', nego održavanje kontakta. Onako diskretno, da prati situaciju...
I upravu si, ne kontamo vasnikada i nismo, niti ćemo. Zato nam, valjda, i jeste tako zanimljive.
1
1
ALPHA ET OMEGA
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Nem're! Ima i đuturuma koji pričaju o nezgodama iz mladosti.
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
East_side je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:14Zamolio bih te da me ubuduće citiraš ili barem 'mention' a ne ovako, da ne kažem hinjski... ideš na to da ne zapazim da si mi replicirala, pa da izbjegneš moju eventualnu reakciju. Slobodno, ništa ti ne falineće te niko pojest. ;)
I upravu si, ne kontamo vasnikada i nismo, niti ćemo. Zato nam, valjda, i jeste tako zanimljive.
Nisam te citirala jer nemam potrebe za replikom
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran