Neobična dejt iskustva

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Re: Neobična dejt iskustva

Post Postao/la Iskra »

Fatih je napisao/la: 19 sep 2020, 14:26
Miss Y. je napisao/la: 19 sep 2020, 08:53

Ako ćemo tako direktno, yebe onaj koga ona hoće, nekad lijep nekad uporan.
Kad te hoće- hoće, kad neće džaba ti da si Bred Pitt, a da joj pred vratima spavaš.
Biliv mi.

:haya
Sto bi @Heidi rekla, "osupnut sam'. :krele

Hajd ti osupni se na temu Islamofobija. Ti si čovjek sa bogatim životnim iskustvom, dijasporac, de podijeli s nama svoja iskustva.
1
1 slika
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Iskra je napisao/la: 19 sep 2020, 14:41
Fatih je napisao/la: 19 sep 2020, 14:26

Sto bi @Heidi rekla, "osupnut sam'. :krele

Hajd ti osupni se na temu Islamofobija. Ti si čovjek sa bogatim životnim iskustvom, dijasporac, de podijeli s nama svoja iskustva.
Eno jesam. Ali cu sjeci "kao sabljom" postove bez ikakog znacenja osim da zapisa temu. Puna mi je kapa "skolovanih" budala. A mogu imbiti otac po godinama, a po iskustvu i pra-pra-pra--pra djed. Ako dobije ban zbog provokacija, neka se tebi zali. :oke
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Fatih je napisao/la: 19 sep 2020, 15:35
Iskra je napisao/la: 19 sep 2020, 14:41

Eno jesam. Ali cu sjeci "kao sabljom" postove bez ikakvog znacenja osim da zapisa temu. Puna mi je kapa "skolovanih" budala. A mogu im biti otac po godinama, a po iskustvu i pra-pra-pra--pra djed. Ako dobije ban zbog provokacija, neka se tebi zali. :oke

Ja ne znam.sta si se naostrio bolan... :heidi pa valjda smo ljudi sposobni komunicirati, razmijeniti kontra stavove ili podijeliti iste, bez da se vrijeđamo? Ako temu smatras provokativnom, ili sta vec, Bujrum briši je. A ako si spreman banovati.. evi Bujrum, podji od mene.

[mention]Fatih[/mention]

I.premjesti ovih par postova.
1
1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

Sta vam je ljudi smirite strasti :oo
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Maksuz svratila
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 704

Post Postao/la Maksuz svratila »

Podrinjac je napisao/la: 18 sep 2020, 19:02 Ne znam da li sam na pravom mjestu, al helenejse.

Imam jednu nedoumicu, valjda cete mi pomoci...
Naime jedna kolegica s posla mi je preporučila svoju rodicu. Dan prije s njom je sjedila na kafi i hvalila me toj. Receno joj da je raskinula i da joj se mogu javiti. Tako ja i uradim, javim joj se. Sve fino, tipkali se jedno dva dana. Bio joj prekjučer rođendan i čestitam joj odmah kad sam ustao na posao. I tako kroz priču ja joj nesta priupitam u vezi bivšeg, i ona mi kaže da joj je on prvi čestitao rođendan. Ali da je prošlo njihovo. Međutim primjetio sam da se međusobno lajkaju na slikama. I od tada ja prekinem komunikaciju s njom. Jer mislim da ce se prvom prilikom pomiriti. To je moja pretpostavka.
Eee sad da pitam... Da li da nastavim komunikaciju s njom, ili ne?

Aa inače joj je bivši neki sitni klošarčić.

Eee stvarno sam tokmak kad moram u svojih yebenih 28 god, sto sam u dupe naprc'o, da vam se obracam za pomoc.
...a piši ako ti se da... :maxuz izbaci sve iz sebe...pa nećeš se valjda kljukati medikamentima... :kava ...vazda imaš persona koje svoj otpad jedva čekaju da ispljunu na te...no ne shvaćati ih lično...to one deveraju same sa sobom... te ti im dođeš ka neki ventil...no imaš i ovih drugih insana...zavisi kako se šta iz koga izvuče...i ko je kakva inače fela...nisi očajan ako komuniciraš sa svima nama... :maxuz ... naposljetku forum i teme i jesu za raspredanje...kad ti se da, ti opleti...vrana i hijena nikad niđe ionako ne manjka... kad nećeš onda imaš monologe sa mjuzom.. selfi autfitima...ako ti nešto u tome trenu ne štima...ionako je sve stvar izbora kad se log in šta ćeš i kako da radiš...i koliko inače za nešto mariš... :maxuz

...okej, javio si se djevi...odradio si svoje...formalnosti oko rođusa... :maxuz ...ako se sve svelo na to i čupricu o ex...još mu lajka slike...šta sad mu se i dalje divi...ostala joj navika...zapeo joj palac na dugmiću lajku...tapkaće haman ona još oko njega u mraku ...nemaš joj šta ti ići dalje niz dlaku...pusti ju nek ona sama sa sobom tabiri s njime ili s drugime o njemu...osim ako nećeš da joj ližeš rane...nema mjesta da ti zbog toga suza kane...jer nema ni ona obavezu da joj se sad ti preko noći svidiš... :maxuz

slika
2
2 slika
...kineski mačak...slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

podrinjac, ako taj klosarcic sazna za svalerancije tvoje poslace na te sve vukove svoje 🤷‍♀️
5
5 slika
1811
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Htjela sam jedno iskustvo napisati ali bolje da ipak ne :crni
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Iskra je napisao/la: 19 sep 2020, 15:38
Fatih je napisao/la: 19 sep 2020, 15:35

Eno jesam. Ali cu sjeci "kao sabljom" postove bez ikakvog znacenja osim da zapisa temu. Puna mi je kapa "skolovanih" budala. A mogu im biti otac po godinama, a po iskustvu i pra-pra-pra--pra djed. Ako dobije ban zbog provokacija, neka se tebi zali. :oke

Ja ne znam.sta si se naostrio bolan... :heidi pa valjda smo ljudi sposobni komunicirati, razmijeniti kontra stavove ili podijeliti iste, bez da se vrijeđamo? Ako temu smatras provokativnom, ili sta vec, Bujrum briši je. A ako si spreman banovati.. evi Bujrum, podji od mene.

@Fatih

I.premjesti ovih par postova.
Ma tema je sasvim OK. Samo je takva, da obicno tu bude dezurnih "ovako ti je to". Medjutim, znam obicno na sto to izadje ako se ne kontrolise. Zato bih ja volio da svaku diskusiju u kojoj ja ucestvujem moderira neko drugi. Ovako, ispada da brisem postove neistomisljenika.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
East_side
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3738

Post Postao/la East_side »

Miss Y. je napisao/la: 19 sep 2020, 08:43 Čuj željna slobode, a savjet javi joj se za par dana :hehe
Eto oslobodit će se za par dana :ehe

Vi muški bas ne kontate žene
:fiju
Zamolio bih te da me ubuduće citiraš ili barem 'mention' a ne ovako, da ne kažem hinjski... ideš na to da ne zapazim da si mi replicirala, pa da izbjegneš moju eventualnu reakciju. Slobodno, ništa ti ne fali :maxuz neće te niko pojest. ;)

I da, potvrđujem to što sam napisao. Željna je slobode u smislu veze a njegovo javljanje za par dana ne znači 'veza', nego održavanje kontakta. Onako diskretno, da prati situaciju...

I upravu si, ne kontamo vas :oke nikada i nismo, niti ćemo. Zato nam, valjda, i jeste tako zanimljive.
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27330

Post Postao/la Heidi »

blinkonce je napisao/la: 19 sep 2020, 18:43 Htjela sam jedno iskustvo napisati ali bolje da ipak ne :crni
Sacekaj novi profil :valja
3
3 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

East_side je napisao/la: 19 sep 2020, 21:14
Miss Y. je napisao/la: 19 sep 2020, 08:43 Čuj željna slobode, a savjet javi joj se za par dana :hehe

Zamolio bih te da me ubuduće citiraš ili barem 'mention' a ne ovako, da ne kažem hinjski... ideš na to da ne zapazim da si mi replicirala, pa da izbjegneš moju eventualnu reakciju. Slobodno, ništa ti ne fali :maxuz neće te niko pojest. ;)

I da, potvrđujem to što sam napisao. Željna je slobode u smislu veze a njegovo javljanje za par dana ne znači 'veza', nego održavanje kontakta. Onako diskretno, da prati situaciju...

I upravu si, ne kontamo vas :oke nikada i nismo, niti ćemo. Zato nam, valjda, i jeste tako zanimljive.
Ma nekad je i bolje ne kontati zene :fiju
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Temu treba nazvati "Jadi mladih forumasa"
1
1 slika
East_side
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3738

Post Postao/la East_side »

Heidi je napisao/la: 19 sep 2020, 21:21 Temu treba nazvati "Jadi mladih forumasa"
Nem're! Ima i đuturuma koji pričaju o nezgodama iz mladosti. :ooo
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Pa isto je to. I djuturumi su nekad bili mladi. :ooo
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Heidi je napisao/la: 19 sep 2020, 21:21 Temu treba nazvati "Jadi mladih forumasa"
Ja kazem sreca pa u odrastanju nije bilo ovoga vec smo se igrali i druzili vise :oo
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21672

Post Postao/la Miss Y. »

East_side je napisao/la: 19 sep 2020, 21:14

Nisam te citirala jer nemam potrebe za replikom :missy
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Nothing ever changes.