Nikako , niiikakooo
Moderacija
Re: Moderacija
[mention]Socrates[/mention] cestitam 
[mention]Russki[/mention] na svakom forumu na svijetu postojeca moderacija odabere iz aktivnih clanova koga smatraju zgodnim da se priključi timu i posalju mu pp .... polozi zakletvu i rock n roll
Meni moderiranje ubije car forumanja, zabranjeno je trolanje i slicne fine stvari
[mention]Russki[/mention] na svakom forumu na svijetu postojeca moderacija odabere iz aktivnih clanova koga smatraju zgodnim da se priključi timu i posalju mu pp .... polozi zakletvu i rock n roll
Meni moderiranje ubije car forumanja, zabranjeno je trolanje i slicne fine stvari
3
1
2
2
dmr je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:10 @Socrates cestitam
@Russki na svakom forumu na svijetu postojeca moderacija odabere iz aktivnih clanova koga smatraju zgodnim da se priključi timu i posalju mu pp .... polozi zakletvu i rock n roll![]()
Meni moderiranje ubije car forumanja, zabranjeno je trolanje i slicne fine stvari![]()
Ohooooo , znači mora se biti zgodan!
3
3
dmr bi opale reakcije, on bi platio samo da ne bude mod 
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa ne moras prihvatiti ako ne zelis. 
A ruku na srce, moze biti i zgodno, nema zakljucanih inboxa, online statusa i slicnih stvari
A ruku na srce, moze biti i zgodno, nema zakljucanih inboxa, online statusa i slicnih stvari
0
Nema uskakanja u inboxe...
I tema o lepojkama

I tema o lepojkama
0
Zadnja izmjena: Miss Y., dana/u 20 sep 2020, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Rijec zgodno ima vise znacenja, osim fizicke zgodnostiIskra je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:16dmr je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:10 @Socrates cestitam
@Russki na svakom forumu na svijetu postojeca moderacija odabere iz aktivnih clanova koga smatraju zgodnim da se priključi timu i posalju mu pp .... polozi zakletvu i rock n roll![]()
Meni moderiranje ubije car forumanja, zabranjeno je trolanje i slicne fine stvari![]()
Ohooooo , znači mora se biti zgodan!![]()
Zgodno rjesenje, na to sam mislio
0
Šta ćeš...tako nam je kako nam.je. sjedi, oguli jabuku, i makni se malo da i ja sjednem i daj mi komadić...gruckat ćemo na suncanoj klupi i uzdisati...nedostižnih stvarima.
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Mislim da je osnovna greska koju ljudi prave da sve sto moderator radi tumace da on to radi zato sto je moderator.
Ja cu pokusati ostati isti, al' vidjecemo kako ce ispasti.
Ja cu pokusati ostati isti, al' vidjecemo kako ce ispasti.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
Smijem li napomenuti, da komentirate rad administracije...

Da se samocitiram
Kao korisnik beharforum.si (u daljnjem tekstu forum), obvezujete se da ćete na forumu objavljivati isključivo materijale koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine, Republike Slovenije, kao i međunarodne zakone. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava. Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
javno diskutirati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.)

Da se samocitiram
Kao korisnik beharforum.si (u daljnjem tekstu forum), obvezujete se da ćete na forumu objavljivati isključivo materijale koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine, Republike Slovenije, kao i međunarodne zakone. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava. Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
javno diskutirati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.)
1
1