Ma vidjet cemo.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Lijep, sretan i uspješan dan vam želim.
[mention]smajlic[/mention] pogotovo.
Pliz lajkaj mi iz Au
Eh tako.
Sad opet meljite
[mention]smajlic[/mention] pogotovo.
Pliz lajkaj mi iz Au
Eh tako.
Sad opet meljite
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
[mention]Russki[/mention]Ako je posao, gledaj da ga promijeniš, kako god znaš i umiješ.
Ja sam umalo na živcima otišao na jednom radnom mjestu. Jedva sebi došao kad sam promijenio.
6 mjeseci mi je trebalo da se priviknem da petkom poslijepodne mogu sa djetetom ići na sladoled, kolače itd...
Da sam znao, napustio bih godinama ranije, taman hodao i nezaposlen.
Ja sam umalo na živcima otišao na jednom radnom mjestu. Jedva sebi došao kad sam promijenio.
6 mjeseci mi je trebalo da se priviknem da petkom poslijepodne mogu sa djetetom ići na sladoled, kolače itd...
3
2
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
[mention]Russki[/mention]
Polako, udahni....izdahni....I Polako. Sve će biti ok.
Polako, udahni....izdahni....I Polako. Sve će biti ok.
1
1
To i jest privilegij zapada... Puno veće mogućnosti, imaš izbora.Ommadawn je napisao/la: ↑22 sep 2020, 06:39 @RusskiAko je posao, gledaj da ga promijeniš, kako god znaš i umiješ.
Raditi moraš svuda, ali izbor je ključna riječ.
Opet ako toga nema, a imaš malo odgovornosti, šta ćeš?
1
1
[mention]storm[/mention]
Dunjaluce...I ti malo da popustis s tim poslom...baš me.ovo s ruskim podsjeti...pretjerujes.
Dunjaluce...I ti malo da popustis s tim poslom...baš me.ovo s ruskim podsjeti...pretjerujes.
1
1
Koliko samo smireno i duboko disanje može pomoći čovjeku, ali stvarno.
0
Mene ne smatra psihički, nego ne stignem
A mogu reći volim svoj posao, imam neku slobodu... No period je lud, naviknut sam sebe tjerati... I et
1
1
Pa znam...Ja sam.to toliko ispraksirala.da nekad uhvatim sebe da to nesvjesno radim.
Drugi filter mi je namaz....Da ne klanjam imam.osjecaj toliko mi se nekad namuoi da bih pukla.
0
jedan lajk iz Beca vrijedi k'o sto drugih
hvala ti
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Vjeruj da jedno vrijeme je bilo “Čuvaj i ovo što imaš”. Jer druge alternative nisam imao. Ganjao, predavao molbe, išao na intervjue...storm je napisao/la: ↑22 sep 2020, 06:42To i jest privilegij zapada... Puno veće mogućnosti, imaš izbora.Ommadawn je napisao/la: ↑22 sep 2020, 06:39 @RusskiAko je posao, gledaj da ga promijeniš, kako god znaš i umiješ.
Raditi moraš svuda, ali izbor je ključna riječ.
Opet ako toga nema, a imaš malo odgovornosti, šta ćeš?
I onda jedan dan rekao ženi “Ja radim do godišnjeg odmora i onda napuštam. Nije ovo vrijedno moga zdravlja”. I te iste sedmice mi iskrsne ponuda i ja prihvatim objeručke.
0
Ključno je "tjerati sebe" Pa se strmekn3s s ljestvi....razmisli malo
0
Hajmo vako svi

2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

4