Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Hvala draga 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Kako dugo i ja vucem, čudi me da nisu dodali... Mada ja sam se prebacio s informatičke na medije, pa mi dosta ispita i propalo tada...Malena je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:52 Joj stormaga, ma mene fata sad prpa... Prije mjesec dana je bilo na spisku 6 ispita do kraja. Međutim javiše mi da imam i izborni i engleski, hajd dobro to je 8. Prije par dana mi javlja kolegica, hej imaš još ova dva predmeta. To je 10
Nadam se da do januara neće niko više ništa javljati![]()
0
Ma hej... kad smo dogurali do kraja, izdržat ćemo još da ih ne znam koliko zadaju... Ja sam zartala, krajnji rok april 2021. godine. Nadam se 
4
3
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
[mention]Malena[/mention]
[mention]storm[/mention]
[mention]Hannibal[/mention]
Šta ćete od sebe kad završite
[mention]storm[/mention]
[mention]Hannibal[/mention]
Šta ćete od sebe kad završite
3
3
[mention]Iskra[/mention] zadati se u čitanje svih kupljenih i posloženih knjiga s polica 
2
2
Jesam se ja ulijenila...užas...uzmem da malo.listam za državni...pa.ostavim...kontam sve znam..A nisam.jikad ni čula da je neko drmno na državnom
Hani će 100%
1
1
1
1
Gdje je ona tema o familiji? Opet me nanervirase...poslala.sliku da sam.kuhala.pitu, one plaču 
Allahu
Allahu
2
1
1
1
Ko voli jesen i kišu i sve, u kuci mu padalo :face
Već kontam kako treba u ponedeljak džemper, jakne i ostalo
Već kontam kako treba u ponedeljak džemper, jakne i ostalo
3
2
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

De dodaj i mene tu
(predmet grupna psihologija
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Ko je nanervirao da ga odmah Passatovom poluosovinom?
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac