Ko stapovi za veleslalom
Šta vas privlači na prvu?
Re: Šta vas privlači na prvu?
Ima i drugih načina upoznavanja. Kad se prvo povežeš mišlju, pa tek kasnije ugledaš.
2
2
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Upravo to. Pitanje je sta nas privlaci "na prvu" a ne na "petu, desetu..." a ako uzmemo u obzir da se velika vecina prvih susreta desi vizuelno, onda je to to.
Zato sam i ja (za svaki slucaj) dao opsirniji odgovor da ne ispadnem sad neki... da ne kazem
Ali sta mi dodatno "podgrijava" zelju da stupim s njom u kontakt, da ostanemo u kontaktu i td., e to je vec neka druga tema.
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
- East_side
- Etablirani član

Stoji i to ali su ipak jako rijetki slucajevi u praksi.
0
naravno
forumska ljubav
sve znam
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
kad smo vec kod zadnjica, volim da cijedim mitesere zenama sa guzova
3
1
2
2
1811
smajlic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:30pa kad ga zagrlis ono njezno i slatko i spustis ruke na guzu i ispipkas i stipnesDigla_da_kreči je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:28 Ja nisam nikad stipnula ni pipnula muskarca za zadnjicu. Draga Saveta, da li sam ja normalna?![]()
![]()
Draga smajlicko sta ono ti reče sinoć...koliko si bez coEka?
2
2
bgm ce za dva sata biti punih 14 dana bez njega 
dobro sam ikako normalna

dobro sam ikako normalna
2
1
1
1
East_side je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:53Upravo to. Pitanje je sta nas privlaci "na prvu" a ne na "petu, desetu..." a ako uzmemo u obzir da se velika vecina prvih susreta desi vizuelno, onda je to to.
Zato sam i ja (za svaki slucaj) dao opsirniji odgovor da ne ispadnem sad neki... da ne kazem![]()
Ali sta mi dodatno "podgrijava" zelju da stupim s njom u kontakt, da ostanemo u kontaktu i td., e to je vec neka druga tema.
Nije Boga mi već ova tema...piše ti u uvodnom postu.
0
Znam.kako ti je.
Meni kad najviše nedostaje ja se posvadjam.s njim. Ko fol.onda mi manje nedostaje.
Ženska logika
2
2
ne mogu se ni posvadjati, nista mi ne smeta kad smo ovako daleko 
4
4
- East_side
- Etablirani član

@Iskra & @storm vasa prica je zaista prekrasna i obara sve ove stereotipe koje smo ovdje navodili
vi ste najbolji dokaz toga.
Ali posto je opcenito mala vjerovatnoca da se takve stvari desavaju masovno, zato sam i pisao na ovu temu striktno kroz prvi vizuelni susret.
Malo off-topic: evo ja prvi cisto sumnjam da cu tako nesto dozivjeti, pa kad te neka ne prihvata na FB jer si joj nepoznat
pa ako te prihvati, samo ti ostavlja "seen" na poruke, ili cak ni to... uospte ti ne pruza potreban prostor da bilo sta ispoljis, dzaba ti da su ti najbolje namjere na dunjaluku...
hajd na forumu je to malo zivlje, naglasenija je interakcija izmedju korisnika iako malkice nedostaje taj vizuelni element, po mom ukusu
Dobro, imamo tu temu sa atributima, outfit i sl. ali ipak vecina korsnika ne objavljuje svoje slike tamo, realno...
Ne bih da zvucim kao Podrinjac
ali sve manje nade imam u sopstveni "online" uspjeh na ljubavnom polju. Daj Boze da grijesim. 
Nego, bitno je da se mi igramo, zezamo, bojimo raznim bojicama, jelTe

Ali posto je opcenito mala vjerovatnoca da se takve stvari desavaju masovno, zato sam i pisao na ovu temu striktno kroz prvi vizuelni susret.
Malo off-topic: evo ja prvi cisto sumnjam da cu tako nesto dozivjeti, pa kad te neka ne prihvata na FB jer si joj nepoznat
Dobro, imamo tu temu sa atributima, outfit i sl. ali ipak vecina korsnika ne objavljuje svoje slike tamo, realno...
Ne bih da zvucim kao Podrinjac
Nego, bitno je da se mi igramo, zezamo, bojimo raznim bojicama, jelTe
3
1
2
2
East_side je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:10 @Iskra & @storm vasa prica je zaista prekrasna i obara sve ove stereotipe koje smo ovdje navodilivi ste najbolji dokaz toga.
Malo off-topic: evo ja prvi cisto sumnjam da cu tako nesto dozivjeti, pa kad te neka ne prihvata na FB jer si joj nepoznatpa ako te prihvati, samo ti ostavlja "seen" na poruke, ili cak ni to... uospte ti ne pruza potreban prostor da bilo sta ispoljis, dzaba ti da su ti najbolje namjere na dunjaluku...
hajd na forumu je to malo zivlje, naglasenija je interakcija izmedju korisnika iako malkice nedostaje taj vizuelni element, po mom ukusu
![]()
Ne bih da zvucim kao Podrinjacali sve manje nade imam u sopstveni "online" uspjeh na ljubavnom polju. Daj Boze da grijesim.
Nego, bitno je da se mi igramo, zezamo, bojimo raznim bojicama, jelTe![]()
![]()
![]()
![]()
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.