Prijedlozi
Re: Prijedlozi
Administratullah 
Storm bi to mogao staviti za status.
Storm bi to mogao staviti za status.
5
5
Tražili smo se po prethodnim životima
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Nasrudin hodža je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:40 Pitanje za admine. Ko vam je odobrio da bojite moj nick?
Hajd ne zanovjetaj
0
Predlažem da se pf Žalbe, sugestije i prijedlozi kompletan skrije za goste. Tu se rješavaju neke naseninterne stvari i mislim da tako treba i da ostane.
6
6
Mene nemoj miješati u to...Nasrudin hodža je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:40 Pitanje za admine. Ko vam je odobrio da bojite moj nick?
1
1
Meni ga pošalji..Mehaning je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:32Mene nemoj miješati u to...Nasrudin hodža je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:40 Pitanje za admine. Ko vam je odobrio da bojite moj nick?![]()
2
1
1
1
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Haj papaj pa da idemo
3
3
ALPHA ET OMEGA
Ovo se sve racuna u komentarisanje rada moderacije.
Ako ste primjetili fenomen da moderatori komentarisu I ogovaraju banovane forumase, izrazite svoje neslaganje u pp-u administratoru foruma.
Posljednja tri - cetiri posta bice obrisana.
Ako ste primjetili fenomen da moderatori komentarisu I ogovaraju banovane forumase, izrazite svoje neslaganje u pp-u administratoru foruma.
Posljednja tri - cetiri posta bice obrisana.
2
1
1
1
Ja sam jasno napisao.
Zalbe na nesto sto ne postoji, nisu zalbe, nego ne znam ni ja sta.
Ponavljam, ako primjetite da moderatori ogovaraju banovane forumase, I to vam smeta, obratite se administratoru foruma privatno.
Ne namjeravam to ostavljati ovdje.
Zalbe na nesto sto ne postoji, nisu zalbe, nego ne znam ni ja sta.
Ponavljam, ako primjetite da moderatori ogovaraju banovane forumase, I to vam smeta, obratite se administratoru foruma privatno.
Ne namjeravam to ostavljati ovdje.
1
1
Sve sto ti napises lici i na zalbu. I pretvorilo se u diskusiju o moderaciji.
Ako imate negativnih iskustava sa drugih foruma, imate teme da ta negativna iskustva I podjelite sa drugim forumasima.
Ili, mozete otvoriti novu temu, pa raspravljati o tome, a moderatori ce odluciti da li je to prikladno.
Sa ovom temom smo zavrsili.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198

2