Skoro identicne jednima koje ja imam. Mene taj sistem sa pertlama izludi. K'o trebalo bi biti jednostavnije...Pu!
pa jest jednostavnije, brze stezanje i popustanje, samo je problem ako ne drzi, ... a cini mi se da se ovo moze batalit i uvuci regularne pertle.
Pa i planirao sam bataliti...uvijek mi nekako djeluje...sta ja znam. Nije meni vise 20 godina da ja petljam sa tim, koliko put mi se samo izvuklo to, osjecao sam se kao kreten. Pertle ce u njih, iako ih slabo i nosim zasad.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
pa jest jednostavnije, brze stezanje i popustanje, samo je problem ako ne drzi, ... a cini mi se da se ovo moze batalit i uvuci regularne pertle.
Pa i planirao sam bataliti...uvijek mi nekako djeluje...sta ja znam. Nije meni vise 20 godina da ja petljam sa tim, koliko put mi se samo izvuklo to, osjecao sam se kao kreten. Pertle ce u njih, iako ih slabo i nosim zasad.
cudno, ja nikad nisam imao problem. planiram i ja uvuci obicne pertle, ali samo zbog izgleda, ove su mi nekako dziberske
ali plrvo trebam kupiti kvalitetne pertle, ne znam dje ima. original adidas ili nesto u toj klasi
cudno, ja nikad nisam imao problem. planiram i ja uvuci obicne pertle, ali samo zbog izgleda, ove su mi nekako dziberske
ali plrvo trebam kupiti kvalitetne pertle, ne znam dje ima. original adidas ili nesto u toj klasi
Uvijek je problem uzeti pertle online...dok to ne vidis, provjeris kvalitet u ruci...tesko je reci koje bi odgovarale. Ali, da, Adidas bi trebao imati nesto dobro.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Max je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:52
Samo bakandze baji moj
Smijali mi se sto sam vazelina uzeo. A ja ga razmazo po njima samo tako...
Nema unutra nista...
Bolja ti je fokina mast, imas je svugdje. Od vazelina truli koza, jedne bakandze sam tako unistio.
A i svijet te gleda sa sumnjom kad izvadis vazelin ... znas ti nas ...
Max je napisao/la: ↑08 okt 2020, 08:29
imam iste životam
Divi ove ...
al e imam ja kao dokoljenice od neoprena....
znači presto sam ih nosat jer nakon što ih skinem moram jedno po sata čekat ispred zgrade bosonog prije no što uđem u kuću, kako ih ne oblačim nemam problem s tim...