Jel prezivjela?
Kako ste?
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
- vjesticanametli
- PRObehar

- vjesticanametli
- PRObehar

Re: Kako ste?
Mislim da su bubrezi. Ma lijen sam da pijem vodu, to je problem a trebao bih. Čitav dan danas pričam, grlo me zaboljelo, trči ovamo, trči onamo, neka posjeta, telefon zvoni... A nikako da se napijem vode.
Danas došao kući, napravio čaja od smrekove bobe i pijem. Sad me ne boli ništa ali to ne mijenja činjenicu da sam idiot.
3
1
1
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:30Mislim da su bubrezi. Ma lijen sam da pijem vodu, to je problem a trebao bih. Čitav dan danas pričam, grlo me zaboljelo, trči ovamo, trči onamo, neka posjeta, telefon zvoni... A nikako da se napijem vode.
Danas došao kući, napravio čaja od smrekove bobe i pijem. Sad me ne boli ništa ali to ne mijenja činjenicu da sam idiot.
Imao si ranije probleme s bubrezima ili? Prati, imaš.li bolove, boju urina, takodjer . Kakva je sada?
0
Ma nisam, tata mi je nekad imao problema sa kamencom i znam da je imao slične simptome. Vidjet ću ovih dana kako će biti ali nije baš zabavno. Sad je eto žućkasta.Iskra je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:34Ommadawn je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:30
Mislim da su bubrezi. Ma lijen sam da pijem vodu, to je problem a trebao bih. Čitav dan danas pričam, grlo me zaboljelo, trči ovamo, trči onamo, neka posjeta, telefon zvoni... A nikako da se napijem vode.
Imao si ranije probleme s bubrezima ili? Prati, imaš.li bolove, boju urina, takodjer . Kakva je sada?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Moraš piti dovoljno vode. Uzmi malo i C vit .
1
1
Staeeeeee? I ja sam.ziv stvor , i imam.ego.
Al.mi je admin odmah srezao. Jedva dočekao. E neka....čekat ću svojih 5 min a onda ce mu biti....ZIK!
2
2