..ma daj ona mene obožava šteta što sam oženjen...a i obostrane su simpatije ja bi nju lako prekrstio...
Pad Bosanske Posavine
Re: Pad Bosanske Posavine
0
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2397
4
3
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bice kad se sjetim 
Pojma nema...
Mislim isto kao kad čitam srbe, kako brane Miloševića...i oni imaju složenu priču, kako su bili u pravu, i kako je "ceo svet" protiv njih...
Zato se i valjaju u blatu, nikad katarze, nikad muda- jest pogrešna je bila politika, idemo dalje...
Do smrti brane svoje zablude, od stida valjda... eto i ovi hadezeovci su isti...
Fkt žalim da je krepo Franjo....bilo bi odlično za buduća vremena, da se izašlo sa već pripremljenom optužnicom...
Manje bi se ovih nebuloza moralo čitati...
1
1
Laganini, mene su obozavali hrvatski milioneri. Pitaj Celju, da ne lazem. Da sam se htjela krstiti mogla sam za dolare. Plus Vile na jadranu
Vjeruj mi... i to zgodni ko apoloni.
1
1
A sad adio 
....malo ko brani više miloševića nemoj se kačit za forume..dok u hr nema više političke platforme koja pljuje po tudjmanu to je bilo malo in dok je mesić gradio imidž na njegovom napadanju al sad više niko...naravno jedan posto marginalaca ima u svakoj državi..storm je napisao/la: ↑10 okt 2020, 10:54Pojma nema...
Mislim isto kao kad čitam srbe, kako brane Miloševića...i oni imaju složenu priču, kako su bili u pravu, i kako je "ceo svet" protiv njih...
Zato se i valjaju u blatu, nikad katarze, nikad muda- jest pogrešna je bila politika, idemo dalje...
Do smrti brane svoje zablude, od stida valjda... eto i ovi hadezeovci su isti...
Fkt žalim da je krepo Franjo....bilo bi odlično za buduća vremena, da se izašlo sa već pripremljenom optužnicom...
0
Vidim...Vidim vlast u Srbiji i Hrvatskoj, ne moram ni čitati forume ...
Zato kažem, nikad dalje nećete...niste ni 1942 završili, kamo li 90te...
Zato kažem, nikad dalje nećete...niste ni 1942 završili, kamo li 90te...
1
1
..a isto voliš mene ...
0
Vi cuvajte onda njegov lik i djelo, ako bas zelite, posto kazes da niko vise ne pljuje po njemu. Ali, ako je zaista tako, da sada svi vide Tudjmana u pozitivnom svjetlu, u skladu sa ovom temom, lijepo vas onda molimo da njegova bastina ne prelazi u BiH, tj, ne sipajte je ovamo. Kao sto rece Pejakovic (valjda jos jedan hrvatski izdajnik), "nema nista ljepse kad svoje gov.. zasmrdi". Ako mirise tamo, ovdje ce da smrdi.laga-nini je napisao/la: ↑10 okt 2020, 10:56....malo ko brani više miloševića nemoj se kačit za forume..dok u hr nema više političke platforme koja pljuje po tudjmanu to je bilo malo in dok je mesić gradio imidž na njegovom napadanju al sad više niko...naravno jedan posto marginalaca ima u svakoj državi..storm je napisao/la: ↑10 okt 2020, 10:54
Pojma nema...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..a čuj kolko vidim vi bi po kratkom postupku to riješili..kad bi mogli al ne možete kad nemate snage sto kod nas kazu i za umrit.. 
0
O kakvom "kratkom postupku" pricas? Ja samo kazem da politika Franje Tudjmana, kako vezano za ovu temu, tako i zbog osudjenog UZP u BiH, njegova politika ovamo nije dobrodosla. To je sve.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2397
...bez Njemacke bi vi danas imali SAO KRAJINU-KAO I MI SUMSKU! ...nemogu stvarno vise da slusam i citam komplexase vise vrijednosti i o 'rvatskoj kulturi! ...najbolje vas je zrakomlatom preletiti!
0
Bice kad se sjetim 
O tome i govorim..
0
..a da zaključimo o dvoličnosti alijine politike koju je sin ocito nastavio da spomenem i Ivona nek neko ko ima predozbu notom demantira il komentira..podaci su službeni pa Copy/paste da ne trošim rijeci: Shodno tomu dolazi se do zakljuĉka kako Hrvati nisu bili apsolutna većina, nego relativna većina u Bosanskoj Posavini u kojoj Muslimana bilo gotovo 30 posto. Sukladno tome nameće se pitanje koliko je za obranu dalo službeno Sarajevo te koliko ih je zapravo bilo briga za ratna dogaĊanja koja su se odvijala u Bosanskoj Posavini. Službeno Sarajevo u jednoj je stvari bilo iznimno aktivno, ali to nije bilo slanje snaga u pomoć iscrpljenim braniteljima Bosanske Posavine. Bile su to pritužbe koje je Izetbegovićev ministar vanjskih poslova Haris Silajdžić slao veleposlaniku BiH u Ujedinjenim narodima Muhamedu Šaćirbegoviću u kojima se zahtjeva povlaĉenje hrvatskih
do Stoca pa se na taj naĉin provedba toga sporazuma nije mogla dogoditi.
od 15. svibnja 1992. navodi da se hrvatske snage moraju povući s podruĉja Bosanske
snaga s cijelog podruĉja Posavine.
Sukladno tomu i rezolucija Vijeća sigurnosti UN-a 752
„Bosanska Posavina: ni prodana, ni predana...“...
Posavine. Na istu se rezoluciju nastavljaju i rezolucija 771 od 13. kolovoza te rezolucija 780 koja je donesena 6. listopada 1992. odnosno te Na istu se rezoluciju nastavljaju i rezolucija 771 od 13. kolovoza te rezolucija 780 koja je donesena 6. listopada 1992. odnosno na dan pada Bosanskog Broda.
do Stoca pa se na taj naĉin provedba toga sporazuma nije mogla dogoditi.
od 15. svibnja 1992. navodi da se hrvatske snage moraju povući s podruĉja Bosanske
snaga s cijelog podruĉja Posavine.
Sukladno tomu i rezolucija Vijeća sigurnosti UN-a 752
„Bosanska Posavina: ni prodana, ni predana...“...
Posavine. Na istu se rezoluciju nastavljaju i rezolucija 771 od 13. kolovoza te rezolucija 780 koja je donesena 6. listopada 1992. odnosno te Na istu se rezoluciju nastavljaju i rezolucija 771 od 13. kolovoza te rezolucija 780 koja je donesena 6. listopada 1992. odnosno na dan pada Bosanskog Broda.
0