Njega kose i frizure
Re: Njega kose i frizure
@uvijek_kontra meni se dopada tvoja kosa, nije 100%ravna a ni previše uvijena.. bas za poželjeti.. 
1
1
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Halalite forumashice... na ovoj temi osjetim miris frisko oprane kose, raznih lakova i tako to... lijepo mi je ovdje, sve ste divne, krasne (ne urekle se) i sve vas puno volim 
2
2
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Doći ćes nam aBd opet, brzo
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa brzo ce to stae :haya
0

- uvijek_kontra
- Etablirani član

Poslije dugo vremena nesto sto zaista vrijedi, a uopste nije skupo. Samo treba vremena. 
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
E baš ću probati, inače sam.pokusala s Baleom jednom.i nije mi se dopala.uvijek_kontra je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:59 Poslije dugo vremena nesto sto zaista vrijedi, a uopste nije skupo. Samo treba vremena.![]()
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Ja pratim jednu grupu gdje zene pisu svoja iskustva i produkte koje koriste i ovaj je bio medju najboljima. Fakt je, da svakom ne odgovara svasta ali meni se pokazao super jer inace svaka dva dana kosu moram prati.
Probaj, nije neka cijena..
Probaj, nije neka cijena..
1
1
za koji tip kose je ovo?uvijek_kontra je napisao/la: ↑14 okt 2020, 08:23 Ja pratim jednu grupu gdje zene pisu svoja iskustva i produkte koje koriste i ovaj je bio medju najboljima. Fakt je, da svakom ne odgovara svasta ali meni se pokazao super jer inace svaka dva dana kosu moram prati.![]()
Probaj, nije neka cijena..![]()
I meni Balea nije odgovarala, perut mi se pojavljivala.
0

ovaj mi bude ok, al ne moze se koristiti dugo, jer onda kosa postane imuna.

1
1

- uvijek_kontra
- Etablirani član

Maske za kosu su dobre od njih.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Ja sam prije koristila Lorealove i stvarno nema bolji. Čak su imali muški protiv peruti koji je bio vrh, a onda su ga nešto povukli, nikad nisam vidjela zamjenu.
Balein sam probala za kovrdže. Pošto mi se kosa teško uvija, i stvarno je imalo efekta, bolje se uvije i duže drži. Naravno, koristila sam samo kad sam htela uvijati kosu.
Balein sam probala za kovrdže. Pošto mi se kosa teško uvija, i stvarno je imalo efekta, bolje se uvije i duže drži. Naravno, koristila sam samo kad sam htela uvijati kosu.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Moze li jedna slika s ledja pustene kose?Moonlight je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:37 Ja sam prije koristila Lorealove i stvarno nema bolji. Čak su imali muški protiv peruti koji je bio vrh, a onda su ga nešto povukli, nikad nisam vidjela zamjenu.
0
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Sumnjiv si miR4IN je napisao/la: ↑14 okt 2020, 14:29Moze li jedna slika s ledja pustene kose?Moonlight je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:37 Ja sam prije koristila Lorealove i stvarno nema bolji. Čak su imali muški protiv peruti koji je bio vrh, a onda su ga nešto povukli, nikad nisam vidjela zamjenu.
Balein sam probala za kovrdže. Pošto mi se kosa teško uvija, i stvarno je imalo efekta, bolje se uvije i duže drži. Naravno, koristila sam samo kad sam htela uvijati kosu.![]()
1
1
Control + Alt + Delete