Ariel je napisao/la: ↑16 okt 2020, 18:25
Meni nije jasno kako ste svi tako nekako komunikativni, volite puno pricati (ovo mislim na forumu), nekako imam osjecaj da svako svakoga zna u dusu sto bi rekli. Ovo mislim na ove aktivne na forumu. Ja se nekad osjecam ko da sam s Marsa pala, nekako ste svi ko porodica, vezani a ja nisam... mozda sto i ne pisem... ali opet i da vise pisem imam osjecaj da to opet ne bi bilo to sto neki imaju...
Pa gledaj na ovo sve kao sto koka ljeze jaja, sto se vise opustis lakse ide..
Ja sam veceras u titi od 21:00 nosicu crvenu maramu i plavu kapicu
Ccc Jel ga malo ostavim samog, pravi belaje
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Trafalgar Law je napisao/la: ↑15 okt 2020, 22:51
Ma ja volim cozy atmosferu, gdje zalaze sve generacije. Ništa specijalno, a opet možeš pojesti onaj kolač koji te podsjeća na djetinstvo, gdje i dalje možeš osjetit onaj specifičan miris slastičarnice.
Za tebe je onda Palma, bukvalno sve generacije
4
4
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ma mogu bilo gdje imati druženje sa ljudima, svudje mi predobro, u stanu, ispred zgrade, u parku, birtuzu, šmensi-fensi kafiću. Druženje karakterizira dobra i prijateljska atmosfera, a ljudi svoje raspoloženje i oblačenje obično koriguju shodno mjestu gdje izlaze i sa kim izlaze.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Trafalgar Law je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:54
Ma mogu bilo gdje imati druženje sa ljudima, svudje mi predobro, u stanu, ispred zgrade, u parku, birtuzu, šmensi-fensi kafiću. Druženje karakterizira dobra i prijateljska atmosfera, a ljudi svoje raspoloženje i oblačenje obično koriguju shodno mjestu gdje izlaze i sa kim izlaze.
Trafalgar Law je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:54
Ja bi najradije u stanu, na vikendici, u kuci
najljepse
kad ovo s koronom prodje aBd pravimo party kod tebe a?
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.