Vjerski motivirano...
Ipak za terorizam nedostaje elemenata, nabrojao i definirao je soc
Vjerski motivirano...
Tvoj je problem, da čim je musliman, prvo povežeš terorizamlaga-nini je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:17 ..to je cisti terorizam cim ih je vise bilo i organizirano ..motivirano bi da tebe neko Lionela na Ilici iz čistog mira i da zi imas pištolj i upucao ga..cemu želite ublažit stvar tvoje problem jebiga cim sam procita naslov prvo mi je palo na pamet da je musliman...vjerojatno i tebi ako ćeš bit iskren..drugo sto sam pomislio valjda nije..al je
Bosanski muslimani se u kriscanskoj evropi asimilirali i civilizirali!laga-nini je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:14 ..to je klasični terorizam nema tu ovo ono..nije moj problem iskreno bi volio da nije bio musliman žrtva je isto a na tvoj upit sam odgovorio u postu koji si citirao..jednostavno svi ti imigranti u prvoj il drugoj generaciji imaju u svojim redovima potencijalne teroriste..ja bi reka zbog civilizacijske razlike jer nikad il i minimum ni jedan Bosanac musliman iz Bosne nikad nije izveo teroristički čin...barem kolko ja znam..i bolje da ne znam ..zasto zato su su u Europi koja je kulturoski kršćanka asimilirali i civilizirali..
1
Bosanski muslimani se nemaju sta asimilirati.
Pa i ja govorim kulturoloski, a ne vjerski.
A kralja, oba mi oca...MunDzi je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:25Bosanski muslimani se u kriscanskoj evropi asimilirali i civilizirali!laga-nini je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:14 ..to je klasični terorizam nema tu ovo ono..nije moj problem iskreno bi volio da nije bio musliman žrtva je isto a na tvoj upit sam odgovorio u postu koji si citirao..jednostavno svi ti imigranti u prvoj il drugoj generaciji imaju u svojim redovima potencijalne teroriste..ja bi reka zbog civilizacijske razlike jer nikad il i minimum ni jedan Bosanac musliman iz Bosne nikad nije izveo teroristički čin...barem kolko ja znam..i bolje da ne znam ..zasto zato su su u Europi koja je kulturoski kršćanka asimilirali i civilizirali..![]()
Jeli li ovu glupost lupio slucajno ili namjerno?

Jasno.
..stojim iza svega jedino kriv izraz sam u prvom postu upotrebio "asimilirali"...Trafalgar Law je napisao/la: ↑18 okt 2020, 09:58 Ovakve glupost/i koje si "istovario" u postu/ovima, nikada ne bi sebi priuštio.
Jesi imao susreta sa Bugarima i Rumunjima?laga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 10:12..stojim iza svega jedino kriv izraz sam u prvom postu upotrebio "asimilirali"...Trafalgar Law je napisao/la: ↑18 okt 2020, 09:58 Ovakve glupost/i koje si "istovario" u postu/ovima, nikada ne bi sebi priuštio.