Latentna sklonost suprotnom spolu.
Latentna sklonost suprotnom spolu.
..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite.. 
1
1
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 18 okt 2020, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Re: žene su u podsvjesti lezbe...
Mislim da se tako tješe pojedinci 
5
4
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Sjoj ovako je bilo i za muske negdje text, nigdje veze pederi da se tjese samo..
0
ALPHA ET OMEGA
laga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59 ..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite..![]()
Pa zene se okreću za ženama da vide konkurenciju. Ženama je kompeticija antropoloski prirodjena. Žene se i sredjuju protiv drugih žena, ja sam to davno rekla. Pogled na samu sebe naravno da nam donosi zadovoljstvo ali podsvjesno se u tom.trenutku javlja samoljublje, što je normalno kao.i kompeticija .
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Što ćemo sa navijackom tribinom... Padne gol... Mladi muškarci, skaču jedni drugima u zagrljaj, oznojeni goli do pasa... Grle se, ljubelaga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59 ..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite..![]()
Kafane, slavlja... Popiju, grle se..
Mislim da je samo do kontrole emocija.
Žene imaju manje problema s tim...
A to nema po meni puno veze sa seksualnom orijentacijom...
2
1
1
1
Ja se ne grlim sa nikim...storm je napisao/la: ↑18 okt 2020, 18:59Što ćemo sa navijackom tribinom... Padne gol... Mladi muškarci, skaču jedni drugima u zagrljaj, oznojeni goli do pasa... Grle se, ljubelaga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59 ..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite..![]()
A to nema po meni puno veze sa seksualnom orijentacijom...
1
1
Dobro, ti...Mehaning je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:03Ja se ne grlim sa nikim...storm je napisao/la: ↑18 okt 2020, 18:59
Što ćemo sa navijackom tribinom... Padne gol... Mladi muškarci, skaču jedni drugima u zagrljaj, oznojeni goli do pasa... Grle se, ljube
A to nema po meni puno veze sa seksualnom orijentacijom...![]()
0
Popuste kočnice, koje muškarac u patriarhatu nabije sa godinama...
Što places? Nisi curica...
Nemoj mama će, ti si muško (ili sestra)
Izdrži... Ti si momak...
Onda alkohol ili trenutna iznimna sreća, to otpuste...
0
..ne brkaj stvari poneki muškarac je gej poneki i bi al zene..u većini nebi radile te stvari da nisu..onda neke nose muška odjela da bi druga pala ..igraju igru
0
..a komentari na outfitu kako si lipa kako si ovo kako ono..a ja nisam ni jednog muškog lajka..ajde storma..hm..necu ni njega vise. 
1
1
..je..sto mene ne falis..a tamo neka se obuće ko zadnja krpa a vi lipa a zgodna a..samo sto je ricima ne skinete..to je u vama..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150