MarlboroGold je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:57
Naravno da nije, ali budi sigurna da ih ima koji bi ovo što govorim svrstali pod nacionalizam.
Pa sasvim je legitimno moralno pitanje, zašto je Aleksandra vrijednija, od random Nermine i Ivane...
Legitimno ne samo za Srbiju....Nego se sad digla frka i u Zagrebu, i u Sarajevu, a isto su godinama i desetljećima uglavnom prešutjeli sva ta monstruozna djela devedesetih....koliko sam upratio svedeno je na individualne pokušaje, te minorne kazne pod "kapom" ostalih zločina...tek za statistiku.
Ali dobro, odlazim malo sa teme, tek osvrt na licemjerje u kompletu svih nas...
Zar je nacionalizam.ocekivati da agresor oda pijetitet zrtvii?
Kad kazem agresor mislim na svakog nasilnika na olaneti, kad kazem.zrtva mislim na svaku zrtvu na svijetu, bez razkike u naciji, vjeri, spolu ili boji koze.
Naravno da nije, ali budi sigurna da ih ima koji bi ovo što govorim svrstali pod nacionalizam.
Ja ne mislim.tako. svi mi bez obzira na naciju trebamo.i imamo pravo, da se koristimo svakom situacijom, pa.i ovim Milrninim.slucajem da istaknemo svaki slucaj zlostavljanja bilo gdje i kada da se desilo, i ma.ko da su žrtve.
Pa sasvim je legitimno moralno pitanje, zašto je Aleksandra vrijednija, od random Nermine i Ivane...
Legitimno ne samo za Srbiju....Nego se sad digla frka i u Zagrebu, i u Sarajevu, a isto su godinama i desetljećima uglavnom prešutjeli sva ta monstruozna djela devedesetih....koliko sam upratio svedeno je na individualne pokušaje, te minorne kazne pod "kapom" ostalih zločina...tek za statistiku.
Ali dobro, odlazim malo sa teme, tek osvrt na licemjerje u kompletu svih nas...
Opet kazrm...drzava!
Zato i kažem kolektivno licemjerje....država smo mi....mi i biramo tu državu svake 4 godine.
Eh da je država presjek sa foruma, drukčije bi to bilo, ne samo oko ovakvih pitanja.
Zato i kažem kolektivno licemjerje....država smo mi....mi i biramo tu državu svake 4 godine.
Eh da je država presjek sa foruma, drukčije bi to bilo, ne samo oko ovakvih pitanja.
Ja ne znam.da li jr ikada i jedna stranka u svom.predizbornom programu imala plan Borba protiv nasilja nad djecom i zenama.
Previše se raspravlja o nekom koji jos nije ni osuđen. Kad se osudi onda se moze pričati. Mada u najmanju ruku moze biti osuđen za maltretiranje djece jer tu ima dokaza po youtubu more. Što se tice silovanja, trebaju dokazi.
Podrinjac je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:05
Previše se raspravlja o nekom koji jos nije ni osuđen. Kad se osudi onda se moze pričati. Mada u najmanju ruku moze biti osuđen za maltretiranje djece jer tu ima dokaza po youtubu more. Što se tice silovanja, trebaju dokazi.
Pa ponajmanje se na temi dotičemo tog lika.
Slažem se o presumpcijom nevinosti, ali ne vidim mu neku perspektivu, kad dodje do sudskog epiloga... Može slagati jedna, dvije, tri, ne vjerujem da njih 30tak laže...
Podrinjac je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:05
Pa ponajmanje se na temi dotičemo tog lika.
Slažem se o presumpcijom nevinosti, ali ne vidim mu neku perspektivu, kad dodje do sudskog epiloga... Može slagati jedna, dvije, tri, ne vjerujem da njih 30tak laže...
Danas svak svakog moze klevetati. Mada, vidjet cemo sudsku presudu. Kad je suđenje?