Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: Hoću da kažem!
juce komsija zakljuca kljuc u autu, u gepeku, a drugog nema i zvao hudini, dodjose ljudi i otkljucase ga za 5 minuta, uzese 200 maraka i alahimanet
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10137
- Pripremam prvi tekst za pilot projekat klupskog časopisa, nije problem napisati članak, malo se ponovi štivo dodati toga i iz glave, problem mi je da li su ostali članovi voljni da rade svoje rubrike? Na meni je obaveza da uređujem pdf. i svoju rubriku, ali je nemoguće da ja popunim barem 30 stranica od 40 stranica koliko smo planirali da bude u sklopu magazina. Skoro sam završio članak, i ispast će oko 5-6 stranica u wordu, što poslije formatiranja u InDesignu može biti do max 4 stranice.
- Kako mi je klupski kolega i organizator festa rekao, shvatam da ćemo poslije Dark sky festivala na Visočici krajem ovog mjeseca ući u intenacionalni katalog mjesta sa najkvalitetnijm noćnim nebom za astrografiju u Europi a Boga mi i šire, što me posebno raduje.
- Volio bi da časopis vremenom postane odskončna daska u afirmaciji ne samo astrofotografije i fotografije, već i afirmaciji te grane fotografije i astro-turizma u BIH, kako bi što više potakli mlade da se bave ne samo fotografijom, već da je iskoriste kao naučni alat.
- Kako mi je klupski kolega i organizator festa rekao, shvatam da ćemo poslije Dark sky festivala na Visočici krajem ovog mjeseca ući u intenacionalni katalog mjesta sa najkvalitetnijm noćnim nebom za astrografiju u Europi a Boga mi i šire, što me posebno raduje.
- Volio bi da časopis vremenom postane odskončna daska u afirmaciji ne samo astrofotografije i fotografije, već i afirmaciji te grane fotografije i astro-turizma u BIH, kako bi što više potakli mlade da se bave ne samo fotografijom, već da je iskoriste kao naučni alat.
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”

jeste li uletili u ponedjeljak
3
1
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
jutro, jesmooo, laganini, ko taj kroasan u kafu

nešto mi ta animacija, khm, ... čudna

nešto mi ta animacija, khm, ... čudna
2
1
1
1
bezobrazni keksic 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Sretno. Ako fali teksta, ubaci slikeĐimšiti je napisao/la: ↑13 jul 2025, 18:45 - Pripremam prvi tekst za pilot projekat klupskog časopisa, nije problem napisati članak, malo se ponovi štivo dodati toga i iz glave, problem mi je da li su ostali članovi voljni da rade svoje rubrike? Na meni je obaveza da uređujem pdf. i svoju rubriku, ali je nemoguće da ja popunim barem 30 stranica od 40 stranica koliko smo planirali da bude u sklopu magazina. Skoro sam završio članak, i ispast će oko 5-6 stranica u wordu, što poslije formatiranja u InDesignu može biti do max 4 stranice.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

sat vremena sjedim na kafi sam u luzanima
cekam da mi se zavrsi nesto, smorih se
cekam da mi se zavrsi nesto, smorih se
1
1
1811
I ja sam poranio, auto odvukao da mi poprave sto sam sjebo....ispade jeftinije nego sto sam planirao, jest jos uvijek 400 al ja sam mislio da ce biti preko milje.. sutra popodne prekidac dolazi pa cu ga ostavit. ...a napolju magla od dima koji dolazi od sumskih pozara...
2
2