Nije niko.
Portali i šuplje priče/fantazije Bošnja.
Prva teorija je da je radi momka koji je poginuo.
Ali nema nikakvog utvrđenog razloga.
Nije niko.
Samo pitam, jer ljudi trce da misle da se ubila radi ocevih zlodjela. A sta ako je dijelila sa ocem njegovu ideologiju? Sta cemo onda! Mozda se ubila jer se nesretno zaljubila, mozda se ubila jer nije spremila dovoljno dobro ispit, mozda se ubila zbog depresije, mozda ovo, mozda ono.....
Iskreno da ti kažem i briga me za nju i radi čega se ubila.. a da je normalno nije ništa pa se tako i završilo.. jedino sto gledam sa kakvim sad budalama živimo… jer ovo je teška bolest..MunDzi je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:40Samo pitam, jer ljudi trce da misle da se ubila radi ocevih zlodjela. A sta ako je dijelila sa ocem njegovu ideologiju? Sta cemo onda! Mozda se ubila jer se nesretno zaljubila, mozda se ubila jer nije spremila dovoljno dobro ispit, mozda se ubila zbog depresije, mozda ovo, mozda ono.....

To je vec realniji pogled na situaciju.VR4G je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:45Iskreno da ti kažem i briga me za nju i radi čega se ubila.. a da je normalno nije ništa pa se tako i završilo.. jedino sto gledam sa kakvim sad budalama živimo… jer ovo je teška bolest..MunDzi je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:40
Samo pitam, jer ljudi trce da misle da se ubila radi ocevih zlodjela. A sta ako je dijelila sa ocem njegovu ideologiju? Sta cemo onda! Mozda se ubila jer se nesretno zaljubila, mozda se ubila jer nije spremila dovoljno dobro ispit, mozda se ubila zbog depresije, mozda ovo, mozda ono.....

Ukoliko je tako a sigurno si video da je to izgovorio onda ja najstrasnije osudjujem takav zlocin prema neduznim ljudima. I najiskrenije mi je zao sto vam se to dogodilo. Ja da bilo sta lose mislim o Bosni ne bih nikada dolazio tamo niti bih ozenio zenu odatle. Ja sam cest gost u Sarajevu,drugari su mi tamo, zenina familija tamo, nikada niti jednu neprijatnost nisam imao. To su moja iskustva iz Bosne. Sto se Zenice tice, nikada nisam cuo da se bilo sta dogodilo srbima niti da je tamo bilo nesto.Socrates je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:57 Nije stvar samo stradanja nego smišljenog plana da se Bošnjaci kompletno istrijebe, kao što je Karadžić i poručio sa skupštinske govornice nekoliko mjeseci prije rata.
Dakle, smišljeni genocidni plan, za kojeg je čak i Mladić priznao da je genocidan. Bio je svjestan da je genocidan, i opet ga je pokušao sprovesti.
U svakom gradu gdje su Srbi bili većina i uspostavili su vojnu prevlast počinjeni su ogromni zločini.
Eto, čitaj da li je u Zenici bilo pokolja nad Srbima.
Zločin na srpskoj strani je neusporediv sa zločinima na drugim stranama. Bilo je zločina, rat je bio, ali nije bilo smišljenog genocidnog plana.

Pa ljudima još nije jasno li ne žele da vide odbijaju kakvi su to bolesni mozgovi i dan danas oni pričaju kao da su njih muslimani prvi napali a oni godinama kovali plan polako raspoređivali oruzije dokle ide ta bolest i ona sve svale na svatove neke a svo vrijeme provociraju.. bolestan pa bolestan narod..Socrates je napisao/la: ↑07 sep 2026, 23:57 Nije stvar samo stradanja nego smišljenog plana da se Bošnjaci kompletno istrijebe, kao što je Karadžić i poručio sa skupštinske govornice nekoliko mjeseci prije rata.
Dakle, smišljeni genocidni plan, za kojeg je čak i Mladić priznao da je genocidan. Bio je svjestan da je genocidan, i opet ga je pokušao sprovesti.
U svakom gradu gdje su Srbi bili većina i uspostavili su vojnu prevlast počinjeni su ogromni zločini.
Eto, čitaj da li je u Zenici bilo pokolja nad Srbima.
Zločin na srpskoj strani je neusporediv sa zločinima na drugim stranama. Bilo je zločina, rat je bio, ali nije bilo smišljenog genocidnog plana.