Pa dao ti je gif, samo ime promijeni prije uploada
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2265
-
John Cleese
- Moderator

Re: Hoću da kažem!
Izjava koja se malo graniči sa kontroverzom je da je Black Parade odličan album.
Ja sam na tom koncertu jednom završio neplanirano. I ljudi su uživo svirali fantastično. Zvučali su bolje od mnogih razvikanih bendova. I iskrenost im je bila neprejebiva.
Kad se to desi, nemaš šta više reći.
Ja sam na tom koncertu jednom završio neplanirano. I ljudi su uživo svirali fantastično. Zvučali su bolje od mnogih razvikanih bendova. I iskrenost im je bila neprejebiva.
Kad se to desi, nemaš šta više reći.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
kao da to nisam probala
ne da mi
ili ne znam
hajd ti
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Primjetila sam da se svi najveci zivotni problemi gradjana ovdje rijesavaju na slijedeci nacin-
Uplatama na poziv
Prepiskama na raznim forumima, viber grupama itd
Ccc
Uplatama na poziv
Prepiskama na raznim forumima, viber grupama itd
Ccc
1
1
Strašno me iritiraju komentari na YouTubetu "who is here in January 2026?" I slično ispod svake jebene pjesme.
Tu sam, jbt'. Šta se ložiš? Što rek'o Cane.
Doš'o sam na miru da pokupim link i postiram na forumu. Ne moraš me ti još pitati glupava pitanja.
I na ovom koncertu sam završio neplanirano. Nije mi nešto Coldplay, nije nikad bio. Ali, ova pjesma.
E to je nešto.
"I'm going back to the start."
Tu sam, jbt'. Šta se ložiš? Što rek'o Cane.
Doš'o sam na miru da pokupim link i postiram na forumu. Ne moraš me ti još pitati glupava pitanja.
I na ovom koncertu sam završio neplanirano. Nije mi nešto Coldplay, nije nikad bio. Ali, ova pjesma.
E to je nešto.
"I'm going back to the start."
1
1
-
John Cleese
- Moderator

Promijeni ime fajla, rekao sam vec, moze se desiti da ne prihvata imena koja sadrze bilo sta osim slova i brojeva.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9065
- Kontakt:
Kakav god da je problem, koliko god teško bilo, potrebno je ostati pribran, postupiti odgovorno i rješenje, najprije, potražiti na forumu.
Pa onda, ako to propadne, hvatati se za slamke..
Pa onda, ako to propadne, hvatati se za slamke..
2
2
nije toJohn Cleese je napisao/la: ↑06 jan 2026, 16:01Promijeni ime fajla, rekao sam vec, moze se desiti da ne prihvata imena koja sadrze bilo sta osim slova i brojeva.
ekstenzija mu ne valja
dzaba sto pise gif
spasava ga kao web nesto
0
-
John Cleese
- Moderator

webp?
Moze biti i da je neko samo upisao drugu ekstenziju misleci da ce tako dobiti gif - ima svakakvih levata.
Provjericu fajl.
Moze biti i da je neko samo upisao drugu ekstenziju misleci da ce tako dobiti gif - ima svakakvih levata.
Provjericu fajl.
0
ma da
lakse je naci drugu sliku
al mrsko mi guglati
lakse je naci drugu sliku
al mrsko mi guglati
0
-
John Cleese
- Moderator

Jeste bio webp sa pogresnom ekstenzijom - promijenio neko "rucno".
Evo ti gif:

1
1
Eno sad. "December 2025, anyone?" Shut the fuck up, jbt'. Stvarno se treba ući u trag ovim likovima koji takva pitanja postavljaju i ukinuti im pravo postavljanja pitanja na internetu.
State surveillance nikad ne radi za interes običnog čovjeka kao što sam ja. Nemam odgovora na tako glupava pitanja. Uklonite ih, please. Big Brother, do your fucking job.
E da, Black Parade. Teatralno, EMO, whatever. Ovaj čovjek je na koncertu skoro umro od iskrenosti kad je ovo pjev'o. Čudan video, but hey, ko sam ja da sudim. Bolje nego Ceca sa starim dadiljama. WTF?!?!
State surveillance nikad ne radi za interes običnog čovjeka kao što sam ja. Nemam odgovora na tako glupava pitanja. Uklonite ih, please. Big Brother, do your fucking job.
E da, Black Parade. Teatralno, EMO, whatever. Ovaj čovjek je na koncertu skoro umro od iskrenosti kad je ovo pjev'o. Čudan video, but hey, ko sam ja da sudim. Bolje nego Ceca sa starim dadiljama. WTF?!?!
2
1
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
- medvjed23
- Administrator