Zivio Nixen!
Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Kad radim nema veceg radnuka.od mene isto tako kad ne radum nema veceg neradnika
Zivio Nixen!
Zivio Nixen!
1
1
Ja sam neradnik koji se snaš'o dobro.
3
2
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Tamo negdje taman poslije svršene srednje škole sretnem jednu djevojku u komšiluku i ona mi počne pričati kako voli stihove i pisanje i ja naravno slažem da i ja pišem i imam svesku pokazaću joj sutra.
Poslije odem kući i tu istu noć napišem oko 30 pjesama sa ukrštenom rimom svaka skoro sa po 20 stihova plus svaka je imala akrostih (početna slova čitana prema dole daju riječ) a to su bili moji komlimenti
Poslije odem kući i tu istu noć napišem oko 30 pjesama sa ukrštenom rimom svaka skoro sa po 20 stihova plus svaka je imala akrostih (početna slova čitana prema dole daju riječ) a to su bili moji komlimenti
4
1
2
1
2
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Ja dok nisam bila duze vrijeme u Tu mislila sam kao i svi da su Turci ovi mali garavi muskarci. Tad sam saznala da su to vecinom Kurdi, cistokrvni Turci su zaista malo blijedje puti i svijetlije kose, ima ih cak sa svijetlijim ocima, nesto popun onog glumca iz serije Sulejman veličanstveni.
Sve ono sto ih u Istambulu ima ili po Njemackoj to su sve kurdi, tako kazu starosjedioci koji su mi pricali
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Jooj mi grešaka 
Škiljim a ćorava.
Škiljim a ćorava.
1
1

- hani_jong_un
- Pjur seks

a sta si scela u turskuMiss Y. je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:39Ja dok nisam bila duze vrijeme u Tu mislila sam kao i svi da su Turci ovi mali garavi muskarci. Tad sam saznala da su to vecinom Kurdi, cistokrvni Turci su zaista malo blijedje puti i svijetlije kose, ima ih cak sa svijetlijim ocima, nesto popun onog glumca iz serije Sulejman veličanstveni.
Sve ono sto ih u Istambulu ima ili po Njemackoj to su sve kurdi, tako kazu starosjedioci koji su mi pricali![]()
1
1
1811
ćosala brtHannibal je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:44a sta si scela u turskuMiss Y. je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:39
Ja dok nisam bila duze vrijeme u Tu mislila sam kao i svi da su Turci ovi mali garavi muskarci. Tad sam saznala da su to vecinom Kurdi, cistokrvni Turci su zaista malo blijedje puti i svijetlije kose, ima ih cak sa svijetlijim ocima, nesto popun onog glumca iz serije Sulejman veličanstveni.
Sve ono sto ih u Istambulu ima ili po Njemackoj to su sve kurdi, tako kazu starosjedioci koji su mi pricali![]()
1
1

Imam jedan strah(fobija, mada mozda i nije fobija, ali jeste veci strah od straha od visine koji imam) o kojem nikome nisam pricala, u biti izbjegavam razgovore o tome. Mislim necu ni sada o tome pricati ali eto nesto sto niko o meni ne zna
2
1
1
1
Čovjek ima talenta za pisanje. A za sta ja imam talenat?? Za kmečanje.
Doduše imam talenat za odjeb. Tu sam profesionalac. Par ekselans.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

pasos mi je nevin, nema ni jednog pecata ☹
i ja sam nevin ☹
i ja sam nevin ☹
2
1
1
1
1811
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
imam ja nekolicinu pasoša, bil jedan sa pečatima da se fališ po s2pu?
1
1
abysmal depths are flooded