Russki je napisao/la: ↑14 sep 2020, 12:38
Naravno da ne treba zatvarati čitav forum, no neke ajmo reći najranjivije dijelove svakako. To sa fotografijama i anketama je odličan potez.
Upravo tako. Forum treba biti vidljiv u tolikoj mjeri koja je dovoljna da neko sa strane, na osnovu sadržaja, poželi da se reg. Ali i sa skrivenim intimnijim sadržajima koje ste pomenuli. To također može biti faktor da se neko "zagolica" i pridruži.
Tipa: "Sinoć je u prometnoj nesreći stradao slavni..." za više infoinformacija otvorite članak. malo ko neće otvoriti.
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Russki je napisao/la: ↑14 sep 2020, 12:38
Naravno da ne treba zatvarati čitav forum, no neke ajmo reći najranjivije dijelove svakako. To sa fotografijama i anketama je odličan potez.
Upravo tako. Forum treba biti vidljiv u tolikoj mjeri koja je dovoljna da neko sa strane, na osnovu sadržaja, poželi da se reg. Ali i sa skrivenim intimnijim sadržajima koje ste pomenuli. To također može biti faktor da se neko "zagolica" i pridruži.
Tipa: "Sinoć je u prometnoj nesreći stradao slavni..." za više infoinformacija otvorite članak. malo ko neće otvoriti.
Ili: " Miss Y., Moonlight, Lana - prvu put postavile svoje slike u izazovnom rublju". Eto dva'est clanova, brat-bratu.
2
11
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
smajlic je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:00
pa nije da imam nesto protiv ali je tvoja tema nesto posebno
ozbiljna i lijepa i o nama
a moja je za zabavu gdje se stavlja svasta
nemoj to, steta ih je kvariti
Ti si svakako zadužena za zabavu i urnebes. Apsolutno se odmorim i relaksiram čitajući te. Imaš neki dar da tako lijepo objasnis neku situaciju i u teškim trenucima za tebe ti si tako vedra. To je divna osobina. Voljela bih da je i ja imam. Kad si napisala da krišom iz wc tipkas i ona rečenica na kraju : često idem na wc....meni su suze na oči od smjeha.
Moram.ti jednom napisati kako.me nana nagovarala da se udam a dedo ne da. I kako je degustrirala miju prvu baklavu pa joj on oteo tanjuric...ludnica:DDD
1
1
Zadnja izmjena: Iskra, dana/u 02 okt 2020, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije.posteno ni fer prema @smajlic Kao ji prema.svakom.buducem.beharcicu da meni ostane boja. @storm dunjaluce, skini ti meni boju , molim te. Ofarbaj status ako baš hoćeš, to mi je draže.
I boldiraj smajlicku kod.mene je nik bio boldiran. Pravila su ista za sve.
Moonlight je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:08
Iskra, status ti je super <3
A kad se prelazi na novu zvjezdicu....čini mi se nemamo dalje od Etabliranog člana?