MarlboroGold je napisao/la: ↑27 nov 2020, 20:38
Imate li neki dio tijela sa kojim niste zadovoljne i koji tačno?
Da imate novac za operaciju u cilju korekcije (ili proljepšavanja) tog dijela tijela kako želite da bude da li biste se podvrgnule nožu?
Šta je to u glavama nekih žena pa pretjeruju sa plastičnim operacijama?
Imam vise haha, ali najvise nos, to me nekako muci od djetinjstva (u skoli su me ismijavali). Vjerovatno cu nekad otici na operaciju.
Ne znam sta je, meni je ok dok izgleda lijepo i normalno. Ima slucajeva kad bas pretjeruju sa operacijama pa na kraju izgledaju gore nego prije silnih operacija.
Imam vise haha, ali najvise nos, to me nekako muci od djetinjstva (u skoli su me ismijavali). Vjerovatno cu nekad otici na operaciju.
Ne znam sta je, meni je ok dok izgleda lijepo i normalno. Ima slucajeva kad bas pretjeruju sa operacijama pa na kraju izgledaju gore nego prije silnih operacija.
Kakv ces raditi nos ko u onih korejki ili?
Ima ima ih
Samo kako sebe ubjede da im je dobro..
Ne znam kako bih ali ne bih da izgleda neprirodno. Toliko o tome ok
Ariel je napisao/la: ↑27 nov 2020, 20:51
Ne znam kako bih ali ne bih da izgleda neprirodno. Toliko o tome ok
Pa sad mozes birati noseve noseve,kazes hocu Od te i te glumice..
Pa necu tako, otici cu kod plasticnog hirurga da me posavjetuje i kaze on sta bi uradio, ne bih bas ko na pijaci da biram, i ne bih to tek tako uradila dok ne budem bas sigurna da zelim to (a moze biti da nikad i ne operisem)
Pa sad mozes birati noseve noseve,kazes hocu Od te i te glumice..
Pa necu tako, otici cu kod plasticnog hirurga da me posavjetuje i kaze on sta bi uradio, ne bih bas ko na pijaci da biram, i ne bih to tek tako uradila dok ne budem bas sigurna da zelim to (a moze biti da nikad i ne operisem)
Ma hajde svakako su nam forumasice nosate
Ma jbg meni bas smeta i sto sam primjetila nisu nosate
Ja sam.jedno vrijeme bila.jako ljuta na nj3ga. On zna zasto. Da li je to bilo opravdano ili ne, ni danas nusam sigurna. Ono sto zelim da kazem je da Hani kao firumas, je jako korektan, ne sjecam se da sam ikada procitala da je nekog uvrijedio, dok njega mnogi jesu. Zbog njegovog lezernog stava i prihvatanja foruma kao takvog mnogi ga smatraju povrsnim, ja ne. Znam koliko je tezak fax koji studira i iskreno se radujem nj3govom napretku. Hani je savrsen spoj simpaticnog salabajzera i momka koji istrajno ide ka svom cilju. Radujem se danu kada cu ga s pinosom osloviti sa "kolega".