Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Samo jedno i to prije vise od mjesec dana je za tebe svako, dobro, dobro 
Kako se ja lijepo i ne usudjujem pitati tebe takva pitanja?
Kako se ja lijepo i ne usudjujem pitati tebe takva pitanja?
2
2
jutroooo
pticice pjevaju jutros kao da je proljece
pticice pjevaju jutros kao da je proljece
3
1
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
sinoc sam opet bio s onom amerikankom i cura jbt ne moze da se vozi u autu ako joj nije otvoren prozor, nema veze sto je vani 2 stepena. evo nisam dobar jutros, napuhalo me
3
3
1811
Za njih propuh ne postoji i ne moze im nista, ko ti je kriv sto si rodjen na balkanu.hani_jong_un je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:23 sinoc sam opet bio s onom amerikankom i cura jbt ne moze da se vozi u autu ako joj nije otvoren prozor, nema veze sto je vani 2 stepena. evo nisam dobar jutros, napuhalo me
2
1
1
1
Citam sinoc kako je Lindsey Von sa puknutim ligamentima koljena, 8 dana nakon povrede vozila treninga spusta i zabiljezila trece mjesto.
Onda kazem sebi, sta se koji k... razvlacim mjesec dana, cak mi nije skroz puko ligament vec samo djelimicno. Dosta razvlacenja i mars na skijanje.
Ako moze neka tamo lindsey Von zasto ne bih mogao i ja, taman smo tu negdje generacija.
Onda kazem sebi, sta se koji k... razvlacim mjesec dana, cak mi nije skroz puko ligament vec samo djelimicno. Dosta razvlacenja i mars na skijanje.
Ako moze neka tamo lindsey Von zasto ne bih mogao i ja, taman smo tu negdje generacija.
1
1
U ime Hanija se nadam da je to u pitanju.Šabović Adis je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:40Kakav danak neiskustvu; prozor je ovdje metafora za usta (prim. prev.) a Hani je samo uljudan.
1
1