Stand Up Comedy
Re: Stand Up Comedy
Ne znam da li bih mogao odabrati nekog favorita ali George Carlin i Ricky Gervais aka Dževad iz Zenice (ko je čitao Dnevni Avaz i Adnana Džonlića, znaće o čemu pričam) su mi nekako ekstra.
Mada stand up mi je nekako najbolji uživo.
Mada stand up mi je nekako najbolji uživo.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
0
Love like you'll never be hurt
To je objavljeno prije nekoliko godina. Bio neki članak, kao anketa po pitanju neke političke partije. I lik umjesto da intervjuiše građane, pokupi slike s neta i izmisli njihova imena i odgovore.Digla_da_kreči je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:15Moze li se ista od tog Dzevada naci za pogledati ili procitati?
Nakon što je jedan moj prijatelj reagovao, pogotovo kad se među slikama našla slika Rickyja Gervaisa, Dnevni Avaz je sklonio članak a rečeni autor je čini mi se suspendovan ili je dobio otkaz.
Sad može biti da se Raskrinkavanje.ba sa tim također zabavilo...
0
https://www.tportal.hr/magazin/clanak/s ... d-20160315Digla_da_kreči je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:11Aha, sad mi je jasnije. Cula sam za taj otkaz novinara, pisao je svojevremeno i na klixu.Ommadawn je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:22 To je objavljeno prije nekoliko godina. Bio neki članak, kao anketa po pitanju neke političke partije. I lik umjesto da intervjuiše građane, pokupi slike s neta i izmisli njihova imena i odgovore.
Nakon što je jedan moj prijatelj reagovao, pogotovo kad se među slikama našla slika Rickyja Gervaisa, Dnevni Avaz je sklonio članak a rečeni autor je čini mi se suspendovan ili je dobio otkaz.
Sad može biti da se Raskrinkavanje.ba sa tim također zabavilo...![]()
0
I ti novinari znaju biti stoka. Jedini serijski ubica u istoriji (Sjeverne) Makedonije je bio novinar koji je ubijao da bi imao senzacionalne vijesti. 
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Stand-up comedy
Ovo bi bila prva tema koju ja otvaram na nekom forumu, a da to nije neki oglas
Volim gledati stand up komicare, valjda sto to cesto budu dogadjaji sa kojima se i sami susrecemo. Ovako ja kada cesto ponovim jednu te istu rijec.
Volim gledati stand up komicare, valjda sto to cesto budu dogadjaji sa kojima se i sami susrecemo. Ovako ja kada cesto ponovim jednu te istu rijec.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
@Ariel meni je on isto ekstra.
1
1
Until I die!
Until I die!
@Socrates @storm hvala momci i halalite.
Ne radi srč
Ne radi srč
3
3
Until I die!
Until I die!