laga-nini je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:35
..ok motiviran sam stormom i iskrom a eto i ja sam stariji od svoje 12 godine(to bi mogla bit neka opće prihvaćena granica)pa donekle i svojim primjerom..kolka je granica i kolke šanse su da takve veze uspiju dugoročno mislim..
Poznavala sam jedan par s velikom razlikom. cak sam ga u konverzaciji, pomenula kao oca... i kad se zena udaljila, on mi kroz smijeh - kaZe da mu je to supruga.. mislim.. njemu je to bilo simpa , njoj nije.... ali kasnije se i ona 'otopila'.. Kako sam primjetila. on je bio veseo, dosta sala je ubacivao.. to joj je islo na zivce..-- dodala bi- pusti ga .. tako on stalno...
.. Kako ti deveras?
..bilo je situacija komični ono neko uleti u ekipu a fren nas predstavlja dodje do mene i kaze ovo je laganini a ovo mu zena mkadja dvanaest godina..haha..a meni ego do neba..eto kako..
laga-nini je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:33
..bilo je situacija komični ono neko uleti u ekipu a fren nas predstavlja dodje do mene i kaze ovo je laganini a ovo mu zena mkadja dvanaest godina..haha..a meni ego do neba..eto kako..
Ja sam se u dvadesetoj ložila na lika starijeg više od 10 g. Sjećam se da sam mu zaobilazila reći godište. Ispitivao me stalno. Ja kulirala. I nešto pričali o roditeljima, kad sam rekla koliko mi Mama ima godina, odmah je povezao stvari. Pa ajmo reći da je bio iznenađen dobro.