Žuti, jel da...
NBA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: NBA
al koliko ikseva ima sad u nba
eno sinoc minutu do kraja x, i klosari namjerno promase dva polaganja za pobjedu, namjestaju ocm
2
1
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

Luka odličan, nema šta ali ima osjećaj da delegiras Doncica Vs Nurkica , post ispod mene i hanija čisto iz razloga da se hvalis. Majke mi.
Ne zaboravi kako se Jusuf vratio! Nakon koliko se vratio. Luka to ji kad ne bi mogao, nema on to u glavi. Nadam se da mu to neće ni trebati.
I nemoj mi sad folozofirati kako nije tako :ja da

Ne zaboravi kako se Jusuf vratio! Nakon koliko se vratio. Luka to ji kad ne bi mogao, nema on to u glavi. Nadam se da mu to neće ni trebati.
1
1
Pa super da se vratio... Lom kosti je jedna od težih povreda, pogotovo u smislu povratka i psihološkog momenta, tj straha od ponovne ozljede... Treba to prevladati, da možeš pune snage ići opet...Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 08:35 Luka odličan, nema šta ali ima osjećaj da delegiras Doncica Vs Nurkica , post ispod mene i hanija čisto iz razloga da se hvalis. Majke mi.
![]()
Inače, uz dužno poštovanje, ipak je Luka level up...
Nije osobno preferiranje, nego samo činjenice... Rookie of the year... Rekordi za uzrast, a vrlo je izgledno, da će u godinama koje slijede, ponijeti i MVP...
Uostalom, to je u euro ligi već učinio, kao tinejdžer
2
1
1
1
storm je napisao/la: ↑09 aug 2020, 11:06Pa super da se vratio... Lom kosti je jedna od težih povreda, pogotovo u smislu povratka i psihološkog momenta, tj straha od ponovne ozljede... Treba to prevladati, da možeš pune snage ići opet...Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 08:35 Luka odličan, nema šta ali ima osjećaj da delegiras Doncica Vs Nurkica , post ispod mene i hanija čisto iz razloga da se hvalis. Majke mi.
![]()
Inače, uz dužno poštovanje, ipak je Luka level up...
Nije osobno preferiranje, nego samo činjenice... Rookie of the year... Rekordi za uzrast, a vrlo je izgledno, da će u godinama koje slijede, ponijeti i MVP...
Uostalom, to je u euro ligi već učinio, kao tinejdžer![]()
Dobro, hajde da sad malo ostavimo subjektivitet po strani, brojke govore da je Luka extra, to samo budala može da ospori. Ali da je level up je pretjerana i pretenciozno subjektivna tvrdnja.
Nurkic sam podera gdje god stigne dok je Luka maksimalno forsiran od suigrača.
Osim toga, Nurkica ubi okolnost emotivne prirode trenutno ,koja nije vezana za povredu, nena mu je u komi ( gledala sam intervju iplakala ) vratio se iz mrtvih, onakvu povredu Luka nikad ne bi mogao prevladati. Mekan je. Dok je Jusuf Bosnian beast!
I zato ti ne stoji da je Luka level up. Nikako.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

1