Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:40 Kako je sigurno lijepo imati samopouzdanja.
Mislim da se stim rodiš, nemoze se to naučiti.![]()
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
3
2
1
1
Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:40 Kako je sigurno lijepo imati samopouzdanja.
Ja ne vidim.da tebi toga fali? A još manje razlog da ti fali.
0
Ja to neznam.dmr je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:42Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:40 Kako je sigurno lijepo imati samopouzdanja.
samopouzdanje se gradi, radis na sebi,...
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Ehh ne vidiš ti dosta tog, vidiš samo ovdje.Iskra je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:51Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 10:40 Kako je sigurno lijepo imati samopouzdanja.
Ja ne vidim.da tebi toga fali? A još manje razlog da ti fali.![]()
Voljela bih da mogu nekako da postignem to.
0
ponavljaj ono, svakoga dana u svakompogledu sve vise,...
salim se, plus laik sam za te stvari, ali i ovdje na forumu ima ih koji 100x vise znaju o tim stvarima, da ne kazem pametniji su
2
1
1
1
Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:01Ehh ne vidiš ti dosta tog, vidiš samo ovdje.
Ma
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:01Ehh ne vidiš ti dosta tog, vidiš samo ovdje.
Prestane s da razmišljaš o "sta bi bilo ako bi bilo, ili "sta ako".... ne vidim razlog zašto bi iko imao manjak samopouzdanja. Znam ima takvih ljudi ali to je sve stvar lične percepcije o samom sebi ne nužno i okoline .
0
Iskra je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:05Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:01
Ehh ne vidiš ti dosta tog, vidiš samo ovdje.
Prestane s da razmišljaš o "sta bi bilo ako bi bilo, ili "sta ako".... ne vidim razlog zašto bi iko imao manjak samopouzdanja. Znam ima takvih ljudi ali to je sve stvar lične percepcije o samom sebi ne nužno i okoline .
Probala i usrala, ne ide i to ti je.
Naprimjer ja kad sam evo recimo sa jednom, ona puna samopouzdanja i ono bas bas i ja ono sjedim i
osjećam se k’o G.
1
1
Ovako ja sebe vidim...
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:08
Naprimjer ja kad sam evo recimo sa jednom, ona puna samopouzdanja i ono bas bas i ja ono sjedim i
osjećam se k’o G.![]()
Uffff a jel ? E hajde realno, Nadji 2 razloga zašto ona nešto može a ti ne možeš?
0
Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:08
osjećam se k’o G.![]()
.ja trenutno imam jednu brigu, koju bi ti mogla da riješiš...i ti uopće ne vidiš pp. De pogledaj, važno mi je.
0
Iskra je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:10Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:08
osjećam se k’o G.![]()
Uffff a jel ? E hajde realno, Nadji 2 razloga zašto ona nešto može a ti ne možeš?
A neznam, realno glupo jeste ali takav je osjećaj. :face
0
Iskra je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:12Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:08
osjećam se k’o G.![]()
.ja trenutno imam jednu brigu, koju bi ti mogla da riješiš...i ti uopće ne vidiš pp. De pogledaj, važno mi je.
Nemogu ti odgovoriti tamo.
Neznam Bogami, moj odgovor na tvoje pitanje.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Eh, samopouzdanja se moze nauciti, samo je to mnogo posla.
Prvo mislima moras stalno upravljati, gusiti unutarnje kriticare. Ostavis samo jednog, dovoljno je.
Prvo mislima moras stalno upravljati, gusiti unutarnje kriticare. Ostavis samo jednog, dovoljno je.
3
3
Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑29 aug 2020, 19:17
Nemogu ti odgovoriti tamo.
Neznam Bogami, moj odgovor na tvoje pitanje.
Čak...u mene zaključan pp...De ponovo majke ti.
0