Hvala na podmladjivanju
A inace... stariji sam godinu od Vucka.

Hvala na podmladjivanju
1
1
96/7 ,mislim da je godina bila, urokali se nas dvojica sa badelom (zajebancija je krenula sa hajl litarpa završilo sa dva), provalimo na stadion,(zapravo prekočimo preko zidina, kako nemam pojma) i na centru terena se ispovraćamo obojica.

Pa reci sad kakve su slike, kad si vec dotle doguroR4IN je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:35 meni se jednom desilo fakat prilaze tri djevojke u gradu i kazu evo da ti damo slike , sjecam se da smo cugali u parku konjak neki francuski ja mazno od svojih , znam da smo ih upoznali tu noc u parku i kroz maglu se sjecam njihovih likova a tog slikanja nikako a kad sam vidio slike :face
Jeste spalili travu na centru
1

To sa badelom I jednom sa nekom rakijom. Nasli u podrumu pletaru :face
šuti
A sto ga ovo nema
Dina je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:40 @Heidi vidim, sve si upamtila
To je još i smiješno, ali ja sam se jednom dobro prepala
Dobijam sms, ono, ja sam taj i taj, živim tu, vidio sam te, znam te, zainteresovan sam...
Al u tih pet redova, jedno dvadeset gramatičkih grešaka :face
Meni bude nekako žao biti gruba, okrenem na zezu, razmijenimo par poruka jer me interesovalo odakle mu moj broj?
Onako, usput, kroz priču, pitam jednom brata da li zna tog lika - brat mi inače radi u MUPu...
Da skratim, čovjek je osuđivani kriminalac, povratnik kaznenim djelima... To što je dokazano
Tip osobe koja nekoga izbode u tuči![]()
Ja polahko prekinem to dopisivanje, nije baš bilo lahko, znao je gdje živim, odem mjesec - dva u Sa, promijenim broj telefona...
Ali, ok, možda su me više isprepadali, ispao je skroz fer, samo se par puta nasmiješio u prolazu, valjda je shvatio koliko se bojim
Nakon toga je otišao negdje vani...
Žao mi samo moga starog broja![]()