Ljubomora
- carobnjak_N
- Perspektivni član

- Reactions: 310
Re: Ljubomora
to bogati bilo 2000.te godine
sad su mi puno sporiji refleksi , a i ne pijem skoro nikako
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Zavist ne ukljucuje nikakvu pozitivnu emociju, to je svijest o sopstvenom neuspjehu. Oslobadjaj se toga brzo.
0
- carobnjak_N
- Perspektivni član

Kod mene se sve funkcije organizma utisaju, dijafragma zgrci pa disem .plitko, udah na usta izdah na nos, mišići su u kontrakciji, frekvenca mi skoči bar za 30% , vilica čvrsto stisnuta. U tom momentu da mi neko da ne znam šta ja ne mogu porogovoriti. Može bomba pored mene pasti ali to se na meni ne bi ništa odrazilo. Isto kamen. Mogu šutjeti danima u tom stanju. To traje par trenutaka možda...Kasnije nastupa faza "šta ti je-mije mi nista". I ako se posvadjamo.poslije toga, izgubio je tu bitku 100%. Nepopustljiva sam ili kako.on kaže " ne daš sebi prici ni milimetra"
Nekad se kasnije smijem samoj sebi radi ovakvih reakcija, ali nije smiješno...ne poznajem.sebe ovakvu, niti sam ikad prije bila ljubomorna. Odvratan osjećaj potpuno.
Nekad se kasnije smijem samoj sebi radi ovakvih reakcija, ali nije smiješno...ne poznajem.sebe ovakvu, niti sam ikad prije bila ljubomorna. Odvratan osjećaj potpuno.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Ja kažem kad sam ljubomorna. I pitam. Da je prijatno, nije, da je lijepo također ne.
No ne mogu odoljeti i jesti sebe, ovako slično kao što Iskra opisa.
No ne mogu odoljeti i jesti sebe, ovako slično kao što Iskra opisa.
0
A sad adio 
Moram li objasnjavati a i uostalom nije tako.carobnjak_N je napisao/la: ↑02 aug 2020, 14:18kako misliš zavist ? zavidiš nekoj na momku kojeg bi ti željela ili
- carobnjak_N
- Perspektivni član

Ne moras ako ti je mrsko. Eto ne kontam, zavist prema kome. Al ne moraaaaasblinkonce je napisao/la: ↑02 aug 2020, 15:38Moram li objasnjavati a i uostalom nije tako.carobnjak_N je napisao/la: ↑02 aug 2020, 14:18
kako misliš zavist ? zavidiš nekoj na momku kojeg bi ti željela ili
0
Zavist opcenito prema ljudima ne prema nekom jer ima momka nije samo to razlog da nekome zavidiscarobnjak_N je napisao/la: ↑02 aug 2020, 15:43Ne moras ako ti je mrsko. Eto ne kontam, zavist prema kome. Al ne moraaaaas![]()
Ja volim lijepe žene. Isto kao da sam u nekom prošlom životu bila muškarac 
Ne znam da bi mogla ili da sam i u pubertetu zavidjela na izgledu recimo.
Sad ne znam na što ti mislis blinki.o?
Ne znam da bi mogla ili da sam i u pubertetu zavidjela na izgledu recimo.
Sad ne znam na što ti mislis blinki.o?
2
1
1
1
A sad adio