Za mene je hibrid kao da u gepek ubacim četiri vreče cementa za bez veze...
Do autoputa imam manje od 2km...
Ja bi ih zabranio proizvoditi...
Za mene je hibrid kao da u gepek ubacim četiri vreče cementa za bez veze...
... i gurati auto sto cesce, osim ustede na gorivu pomaze kod opceg zdravstvenog stanja, jaca srce, garantuje vitku liniju, unapredjuje kondiciju ...radostan dan je napisao/la: ↑30 aug 2021, 21:31 to na leru i kad se nabiješ iza hladnjače jedno metar do dva...manji otpor vazduha i onda manje i troši.
isto tako, da se gume preduvaju, nekih cirka 30 do 40 posto, pomaže.
ljeti ne otvarati prozor, ulazi vazduh spolja u auto u zatvoren prostor i prirodnim putem koči, to je prosta fizika...
dalje, ne puštati muziku, troši se struja, povećava potrošnju.
ako je poznat put, isto pomaže da se ne pale dnevna svjetla, samo pred tunele i tamo gdje znate da ima patrola policije.
tunel ako je prav i ako se vidi onaj izlaz iz njega, svjetla treba gasiti na pola tunela, ako nema prometa, naravno.
ako nema auta iza, a ni ispred, nema potrebe paliti žmigavce prilikom skretanja.
i tako, ima još tih korisnih caka...

1

to mi je uvijek bila misterija kod naših ljudi, 20 metara od granapa....on pali auto za toliko, umjesto da ga gura.
Nasa posla ... umjesto da kupi model koji mu je praktican, neeee - kupi na kubni metar da komsiluk zavidi a poslije ne moze da ga gura pa se sramoti, ljudi mu se smiju ... :faceradostan dan je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:23to mi je uvijek bila misterija kod naših ljudi, 20 metara od granapa....on pali auto za toliko, umjesto da ga gura.

180-ka je dobar ali ja ne bih odbio ni 200 ni 220.