Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
Vjerujem mu.Ommadawn je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:23Ja bih ispitao istinitost imamove priče.Atomic je napisao/la: ↑13 sep 2021, 14:39 Skoro na hutbi imam podje govoriti o nekoj djevojci koja se odlucila pokriti.Kaze mu djevojka da nosi istu maramu i haljinu(nzm kako se kaze) 40 dana jer nema sta obuci,odnosno otac se ne slaze s njenom odlukom.
Obzirom da je negdje u blizini,stanovnistvo je skoro potpuno muslimansko.
Jel ovako nesto kriv komunizam,zapad ili jednostavno otac idiot![]()
Onda bih potražio tu djevojku, ukoliko se pokaže da je tačno i zajedno s ljudima skupio novca da joj se kupi odjeća.
A nisu krivi ni Zapad ni komunizam. Nego je otac idiot koji ne dozvoljava kćerki da bude ono što hoće da bude.
Nije htio otkriti identitet,jer bi ljudi upravo i reagovali tako.
0
I kako onda pomoći toj djevojci?Atomic je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:28Vjerujem mu.Ommadawn je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:23
Ja bih ispitao istinitost imamove priče.
Onda bih potražio tu djevojku, ukoliko se pokaže da je tačno i zajedno s ljudima skupio novca da joj se kupi odjeća.
A nisu krivi ni Zapad ni komunizam. Nego je otac idiot koji ne dozvoljava kćerki da bude ono što hoće da bude.
Nije htio otkriti identitet,jer bi ljudi upravo i reagovali tako.
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
naso sam clanak na nekoj vehabijskoj stranici tako da je ono sve izmisljotina 
0
1811
Necu,draga si mi,tebi zelim sve najbolje.
Priroda covjeka nema veze s religijom,imaju dobri ili losi.
Zavrsicemo na ovim
0
Imam i još ima trgovinu odjeće?
Kako sve stigne…
Kako sve stigne…
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
E yebiga. Taman sam kontao “ako sam na listi za džehenem, pa i nije loše ako je više žena tamo”.
Al’ hajd’ kako god
1
1
ja sam mu jednom uletio sa pitanjem kako očekuješ da tebi neko nešto povjeruje da istinu govoriš kada se nepravilno gramatički izražavaš i sama rečenica ti je nikakva (gramatička fula totalna)
Vadiona mu je bila da je on odavno neđe i da naš jezik nije nikako učio.....
sad mi je krivo što mu tada ne rekoh
"Uči, u ime gospodara....."
kasnije smo se qvotali jedino na gljivama jer je veliki poznavalac istih...
0
I say what I think, I think what I say
Možda je i on vas slagao.
Sa tim nisi nikad siguran.
Mislim, ne vidim ništa loše s tim da ljudi skupe novac i pomognu djevojci. Odu u to mjesto, pronađu je, “Selam alejkum sestro, ti si ta i ta? Eh evo mi ti skupili da se fino odjeneš kako Kuran nalaže. Pusti babu kraju, valjda dođe nekad tobe”.
Dobro, može se uvijek naći budala da kažu “Đe taj babo da mu ja pokažem” ali naći će se i neko pametan (eto taj imam) pa spriječiti nasilje.
0
Eh to sa gljivama mu se ne može osporiti.Max je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:41ja sam mu jednom uletio sa pitanjem kako očekuješ da tebi neko nešto povjeruje da istinu govoriš kada se nepravilno gramatički izražavaš i sama rečenica ti je nikakva (gramatička fula totalna)
Vadiona mu je bila da je on odavno neđe i da naš jezik nije nikako učio.....
sad mi je krivo što mu tada ne rekoh
"Uči, u ime gospodara....."
kasnije smo se qvotali jedino na gljivama jer je veliki poznavalac istih...
Joj mislim da sam sa njim jednom o muzici isto… jao lika…
Bilo ih je takvih par, uf uf..
0
ma nije baš sve to tako jednostavno....Ommadawn je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:43Možda je i on vas slagao.
Mislim, ne vidim ništa loše s tim da ljudi skupe novac i pomognu djevojci. Odu u to mjesto, pronađu je, “Selam alejkum sestro, ti si ta i ta? Eh evo mi ti skupili da se fino odjeneš kako Kuran nalaže. Pusti babu kraju, valjda dođe nekad tobe”.
Dobro, može se uvijek naći budala da kažu “Đe taj babo da mu ja pokažem” ali naći će se i neko pametan (eto taj imam) pa spriječiti nasilje.
0
I say what I think, I think what I say
Moguće. A i mi smo majstori za zakomplicirati stvari.Max je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:46ma nije baš sve to tako jednostavno....Ommadawn je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:43
Možda je i on vas slagao.
0