Znaš šta mi kaze zadnja sa kojom sam bio u kontaktu 'super si momak, fin, kulturan, ali ja ne bih mogla biti sa osobom koja nije vjernik'. Istim ovim riječima, majke mi moje. Eee yebem ti sunce...
Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
1
1
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Kakve su to lose zene?
0
To fin kulturan je otrcana faza,trebao si je pitati koliko dnevno uci Kur'an
0
Zadnja izmjena: Atomic, dana/u 23 dec 2020, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam shvatio da čim počnu govoriti 'super si, fin si itd', da ce biti ono 'ali' koje ce zayebati stvari. Bolje da me nagrde, bar bih znao na čemu da poradim.
1
1
Pa sta fali tome?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Otkad ti to @Podrinjac nisi vernik?
Il' sam ja pogresno razumela
Il' sam ja pogresno razumela
2
2
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Ima jedno desetak godina.
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Pa šta se odmah tu bacaš u očaj, pa pošteno. Isto kao što neka ne bi mogla biti s vehabijom, alkoholičarem, narkomanom....nekome je vjera bitan segment života, tako gleda, zahvališ se na iskrenosti i ideš dalje.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Izgovor da te se rijesi
Brzo ces je vidjet s nekim divljakom
0
Hmmm, sve zavisi šta je kome "loše"... Ne gledamo svi na život iz istog ugla 
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Previse je ovo posla.bgmMoonlight je napisao/la: ↑15 dec 2020, 20:35 Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Pitate se kako su neke žene uspjele upecati najbolje muškarce? Odgovor mogu biti psihološki trikovi.
1. Zagolicajte mu maštu. Muškarci su donekle površni, zato ako im zagolicate maštu provokativnim slikama probudićete veliku želju u njima. Naravno, slike moraju biti pristojne, a u istu ruku i pomalo provokativne.
2. Obucite ono što voli. Koliko god muškarci tvrdili da se ne razumiju u žensku modu, svako od njih ima određenu stvar koja ih privlači. Neke muškarce privlače na primjer lateks hlače, druge privlače visoke potpetice ili zanimljiv donji veš. Na vama je da saznate šta vaš muškarac voli i obucite to.
3. Učinite ga ljubomornim. Ne mora vas vidjeti u naručju svog prijatelja da bi shvatio da osjeća nešto prema vama, ali pronađite suptilan način da njegova ljubomora proradi. Na primjer, dotjerajte se do te mjere da izmamite tuđe pogrede - on će to definitivno primjetiti, i poželjeti vas još više.
4. Razgovarajte s njim o svemu. Morate voditi duboke razgovore, od tema o životu pa do nevaljalih. Pokažite mu da ste otvorena žena, oni to vole.
5. Razmazite ga. Njegovu ljubav ne biste trebali kupovati skupim poklonima i domaćim kolačima. On vas mora voljeti, bez obzira na vaše materijalno stanje i sposobnost kuhanja. Naučite ga da cijeni sitnice.
6. Udarite na čežnju. Ne morate mu poslati milion poruka niti objaviti stotine fotografija na Instagramu da biste ga podsjetili da postojite. Udarite malo na njegovu čežnju, pustite da čeka na vaš odgovor, pokažite mu da vas ne može imati kad on to poželi.
7. Pokažite da nemate komplekse. Ne morate kritikovati sve ostale djevojke da bi ste sebe podigle. Pohvalite drugu ženu u njegovom prisustvu, to će mu znati do znanja da nemate komplekse i da neće imati ljubomorne ispade sa vama.
8. Budite otkačene kad treba. Ne morate se napiti i plesati na stolu, šapnite mu nešto slatko i nevaljalo na uho - nema muškarca koji to ne voli.
Šta mislite ima li u ovome istine? Je li uvijek najbolji muškarci završe sa lošim ženama? Čujete li često komentare Kako je on super, ne znam šta je u njoj vidio itd? Zbog čega neke mirne, neprimjetne žene osvoje najveće zavodnike?
1
1
Nije to tek tako. Bas smo se bili zgotivili. Svaki dan smo se dopisivali, čak do kasno u noc, zvali se na mobitele, pričali sat vremena. Sviđa se ona meni, sviđam se ja njoj. Posto ona studira u Saraevu, njoj je mali problem bila ta daljina. Nikad nisam bio blizi ljubavnoj vezi kao sad, čak sam planirao ici u Sarajevo da se nađemo posto ona zbog studija nema vremena dolazi meni. I sve dobro krenulo, dok se nismo dotakli te vjere. Kad joj rekoh da je to sve za mene izmišljeno, i od tad sam joj u sekundi opao u očima. I veli da ne bi nikad bila sa nevjernikom u vezi.
Eeto koja sam ja konjina. Tako blizu prve yebene veze u životu, a da tako upropastim. Vidi se da sam neiskusan u tome. Pitanje kad cu jednu takvu šansu imati
Da sam znao održati taj odnos, večeras bi se vidjeli i čuli online.
2
1
1
1
Zadnja izmjena: Podrinjac, dana/u 23 dec 2020, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta sad sebe krivis?
Ti bi radije da si slagao, pa da se rastajete bas kad postanete ovisni jedno o drugom?
Ti bi radije da si slagao, pa da se rastajete bas kad postanete ovisni jedno o drugom?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Mogao se mijenjati
0
Realno, haman smo i bili ovisni. Nema kakve porukice nismo pisali, i nema sa kakvim imenima se nismo sladili. Sam sebir rekoh 'evo je prva veza u zivotu' Ali et, ode u nepovrat.
1
1
Ako je vjera njoj toliko bitna, da je tvoj stav smeta, bolje je i ovako...Podrinjac je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:58Nije to tek tako. Bas smo se bili zgotivili. Svaki dan smo se dopisivali, čak do kasno u noc, zvali se na mobitele, pričali sat vremena. Sviđa se ona meni, sviđam se ja njoj. Posto ona studira u Saraevu, njoj je mali problem bila ta daljina. Nikad nisam bio blizi ljubavnoj vezi kao sad, čak sam planirao ici u Sarajevo da se nađemo posto ona zbog studija nema vremena dolazi meni. I sve dobro krenulo, dok se nismo dotakli te vjere. Kad joj rekoh da je to sve za mene izmišljeno, i od tad sam joj u sekundi opao u očima. I veli da ne bi nikad bila sa nevjernikom u vezi.
Eeto koja sam ja konjina. Tako blizu prve yebene veze u životu, a da tako upropastim. Vidi se da sam neiskusan u tome. Pitanje kad cu jednu takvu šansu imati
Da sam znao održati taj odnos, večeras bi se vidjeli i čuli online.
A mogao si i lagati, ali kako dugo, i rezultat bi bio isti, samo bolniji vjerojatno...
1
1