To smo mi nazivali jedan od mangupskih kodova. Ako je neka djevojka bila sa jaranom, tebi je nepristojno da budes sa njom da ne povrijedis jarana. Ukoliko ga ne smatras jaranom ... tad je to u redu. Ali ima budala koji smatraju ako je prijatelj sa tobom da morate sve dijeliti ... :face
Prvi muškarac u životu jedne žene
Re: Prvi muškarac u životu jedne žene
To smo mi nazivali jedan od mangupskih kodova. Ako je neka djevojka bila sa jaranom, tebi je nepristojno da budes sa njom da ne povrijedis jarana. Ukoliko ga ne smatras jaranom ... tad je to u redu. Ali ima budala koji smatraju ako je prijatelj sa tobom da morate sve dijeliti ... :face
1
1
Ma najbolje ne pitati da te odgovor ne sokira u nekim slucajevima.
Prica mi jaran za druga, svidjala mu se neka zenska i on oko nje ali navalio da zna sa koliko je spavala. Zenska mu kaze - Ako ti zaista kazem otici ces od mene ...
A on joj odgovori kao - Nema veze ja sam savremen, to mi nije bitno nego eto htio bih da znam kao iskrenost ovoono ...
I zenska mu kaze, i on sjedne na dupe i razvali zvalje ...
I kad se poslije desetak dana probudio iz soka, opet pocne oko nje, kao lazes, ona kaze ne lazem, ovoono i pocnu se zabavljati ...
Hocu da kazem kad je dobra riba ja ne pitam nista, samo gledam kako da joj skinem gace.
2
2
Moja dvojica jarana su mi to uradila.Buki je napisao/la: ↑04 jan 2021, 03:54![]()
Prvi put me sjebalo žešće. Odrastao s likom, komad kruha dijelili zajedno ali bukvalno, sređivao sam mu masu stvari što je zabrljao ili bio na putu da zabrlja.
Drugi put mi nije bilo svejedno ali znajući kakvo je đubre cura bila, rekao sam da bolje i ne zaslužuje.
Od jednog dobrog druga me ganjala žena kad njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima. Pravo privlačna. I samo sam je kulturno odbio, pa joj je isprva bilo malo krivo ali kasnije je skontala kad su se pomirili.
Ne trebam ja ni od koga pogled da skrivam.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Meni tako drug dobar dosao, kaze nabacuje mi se zena od prijatelja, sta da radim ...
Reko nisi trebao ni doci da me to pitas ... bi li volio da on mazne tvoju?
0
Buki vucino kakav si onako?
0
ALPHA ET OMEGA
Cesem se baje me izujedale a nisu picajzle nazalost ... ove su gluho bilo gadne. :face
Jednom sam gledao one sto gologuzi prezivljavaju na ostrvu, radi tehnika prezivljavanja ocito, i neka ta zenska nije izdrzala tri dana, poludila, place, jadi kako ne moze izdrzati ... ja tad mislio sta joj je malo je baje izgrizle nije to nista - dosla hitna po nju, na intenzivnu, sedam dana je nisu skidali sa infuzije - e to su te baje, pjescane musice.
2
2
Znaci zamezili te finoBuki je napisao/la: ↑05 jan 2021, 04:53Cesem se baje me izujedale a nisu picajzle nazalost ... ove su gluho bilo gadne. :face
Jednom sam gledao one sto gologuzi prezivljavaju na ostrvu, radi tehnika prezivljavanja ocito, i neka ta zenska nije izdrzala tri dana, poludila, place, jadi kako ne moze izdrzati ... ja tad mislio sta joj je malo je baje izgrizle nije to nista - dosla hitna po nju, na intenzivnu, sedam dana je nisu skidali sa infuzije - e to su te baje, pjescane musice.![]()
Kazu samo jedan je prvi a svi ostali su treci..
1
1
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 05 jan 2021, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Kako ide ono sto si ti jednom objavio... budes li nastavio s glupim pitanjima bices prvi koji nece je...R4IN je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:58Znaci zamezili te finoBuki je napisao/la: ↑05 jan 2021, 04:53
Cesem se baje me izujedale a nisu picajzle nazalost ... ove su gluho bilo gadne. :face
Jednom sam gledao one sto gologuzi prezivljavaju na ostrvu, radi tehnika prezivljavanja ocito, i neka ta zenska nije izdrzala tri dana, poludila, place, jadi kako ne moze izdrzati ... ja tad mislio sta joj je malo je baje izgrizle nije to nista - dosla hitna po nju, na intenzivnu, sedam dana je nisu skidali sa infuzije - e to su te baje, pjescane musice.![]()
![]()
Kazu samo jedan je prvi a svi ostali si treci..![]()
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
E tako bas.. i onaj,kaze ona sta me toliko zoves ,kao da sam ti dala bubreg a ne p...
2
2
ALPHA ET OMEGA
Kad nađem kakvu otvorit cu temu 'prva žena u životu jednog muskarca'... Ali to ce biti mozda kad se ponovo rodim u slucaju da postoji reinkarnacija. 
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Joj hajde nađi pa da dernek napravimo dizginemo više svi :haya
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Jos ako pocnes guziti pa niko te nece moci istrpiti
0
ALPHA ET OMEGA
Ja bih odmah, ali izgleda prije ce me grom strefit. Za tog drugog vecu srecu imam.
0