Migranti u BiH
Moderator/ica: Moderator
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Re: Migranti u BiH
Hapsi sve, protjeruj. Kako znaju i umiju. Poceti ce raja da ih ubija ja ti kazem.
1
1
abysmal depths are flooded
ma jednostavno neku kasarnu ograditi bodljikavom zicom i drzati ih tu dok se ne deportuju
oni koji su predali za azil ima zakonska procedura i zna se sta ide uz to ako ne ispunjava deportacija i dovidjenja
oni koji su predali za azil ima zakonska procedura i zna se sta ide uz to ako ne ispunjava deportacija i dovidjenja
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10491
Beograd svojm politikom osim što nam proslijeđuju migrante, vrši konstantam medijski pritisak o tome kako bi BIH mogla biti novo žarište terorizma.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Taman onda. Ne moramo se bojati cetnika, eto imamo novu vojsku. Migrante naoruzati i pokazati im put Srbije i put RS-a da osvoje teritorije.Trafalgar Law je napisao/la: ↑18 nov 2020, 13:32 Beograd svojm politikom osim što nam proslijeđuju migrante, vrši konstantam medijski pritisak o tome kako bi BIH mogla biti novo žarište terorizma.
I eto odmah boljitaka po pitanju politicke krize u BiH.
Dakle, za sve postoji rijesenje.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
U napadu u Otesu preminuo Sarajlija J.B., drugom se bore za život
U sarajevskom naselju Otes večeras je grupa migranata napala više Sarajlija, od kojih je, kako Crna Hronika saznaje, podlegao povredama J.B., dok je još jedna osoba teško povrijeđena.
Nezvanično, migranti su pravili probleme u kafani, nakon čega su pozvani mladići kako bi ih izbacili. Nakon toga je došlo do obračuna.
Na ulici je prekriveno najlonom nepomično tijelo.
Prema riječima okupljenih Sarajlija, nesretnog mladića su nečim udarili u glavu.
“Tri osobe su zadobile povrede upotrebom hladnog oružja – noža. Napad nam je prijavljen u 22.25 sati”, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS.
pressmedia.ba
Nezvanično, migranti su pravili probleme u kafani, nakon čega su pozvani mladići kako bi ih izbacili. Nakon toga je došlo do obračuna.
Prema riječima okupljenih Sarajlija, nesretnog mladića su nečim udarili u glavu.
“Tri osobe su zadobile povrede upotrebom hladnog oružja – noža. Napad nam je prijavljen u 22.25 sati”, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS.
pressmedia.ba
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Re: U napadu u Otesu preminuo Sarajlija J.B., drugom se bore za život
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Gdje ces ih protjerati?
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
To i jeste najveci problem. Stalno se gomilaju a nemaju gdje dalje, velikom vecinom.
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Po nekim medjunarodnim standardima, mozes ih vratiti samo u zemlju iz koje su dosli.
A i to pod uslovom da su imali neki status tamo, makar izbjeglicki, ili status azilanta, or whatever.
Meni se cini da tim dole migrantima niko ne zna ni imena, a kamoli nesto drugo.
A i to pod uslovom da su imali neki status tamo, makar izbjeglicki, ili status azilanta, or whatever.
Meni se cini da tim dole migrantima niko ne zna ni imena, a kamoli nesto drugo.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Re: U napadu u Otesu preminuo Sarajlija J.B., drugom se bore za život
Ispričao nam je da je i njega policija sinoć ispitivala, ali i migranta koji kod Murata Mulaosmanovića već živi godinama. U prvi mah je mislio da je u pitanju bila samo tučnjava, ali je poslije saznao od policije da je ubijen čovjek.Socrates je napisao/la: ↑18 nov 2020, 15:47 U sarajevskom naselju Otes večeras je grupa migranata napala više Sarajlija, od kojih je, kako Crna Hronika saznaje, podlegao povredama J.B., dok je još jedna osoba teško povrijeđena.
pressmedia.ba
- Iz „Avaza“ u stvari je došla do mene informacija o ubistvu pošto sam čekao ženu da dođe iz Austrije. Ona je izlazeći iz autobusa, pročitala na portalu „Dnevog avaza“ da je došlo do ubistva, a onda je i vidjela da je to momak, brat od ovoga koji je držao kafanu. Nikad se ovdje nije dešavalo da se neko posvadi s nekim, a kamoli da se potukao. Ti migranti su došli uvečer oko 22 sata, a gazda kafane nije htio da ih primi zbog policijskog sata, međutim oni su htjeli nasilno da uđu i došlo je do tučnjave. To su migranti koji nikad ranije ovdje nisu ušli. Policija je dolazila i kod mene. Jedan migrant kod mene stanuje duži niz godina, njega su ispitivali i mene su ispitivali, iza toga uzeli su moj telefon i otišli. Vidio sam uviđaj i tamo kako neko leži pokriven- ispričao nam je Mulaosmanović.
koja je prica sada tacna?
0
Taj novac je u džepovima onih koji ih nazivaju turistima poput Selme Cikotića.Ommadawn je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:12 I sta da radimo?
Browing u ruke pa gdje naletimo na njih, udri?
Je li to rijesenje? Nije
Drzava BiH je dobila novac od EU, cak 4000 eura po migrantu - gdje su ti novci?
Naravno da je tuga sto je neko izgubio zivot ali ako krenemo u odmazdu - koliko ce nevinih zivota tad stradati?
Mozda cak i onaj sto ezani u Iskrinoj mahali.
Problem je mnogo kompleksniji.
A bagre ima svugdje.
1
1
U svemu ovome, ni tracka naznake za ovo tvoje nagadjanje. Drzi se teme i nemoj da provociras druge, bez da ti je iko dao povoda za to.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..ja osobno suosjećam s tim ljudima al u svakom žitu ima kukolja tako i medju njima a neke loše stvari rade i iz nevolje ..jurišaju i prema mom djelu hr..ok čitam ne mogu virovat da je bih primao novac za primanje istih obodna ih uredno locira uz hr i sicam se koliko je bilo otrovni strijela od bih recimo bosnjaka bilo kad je Kolinda mislim inzistirala ok mogu preko hr al ako imaju urednu dokumentaciju..posli su neki teroristi imali trag od tih migranata..a defacto su koli proglasili neprijateljem muslimana..nebi se sad naslađiva al moram rec da bih bere plodove svog rada..
0
Kolinda je proglašena neprijateljem BiH od strane Bošnjaka iz drugih razloga... ih da su samo migranti u pitanju pa tad bi bili najbolji susjedi igdje. Jedva dočekala da i migrante upakuje u svoju retoriku protiv BiH.
2
2