Brze vijesti i osvrti
Re: Pokucaj, i otvoriti će ti se... Djevojka traži 80.000 eura
Ne vidim nista lose u tome sto trazi. Ne vara nikog, ne mulja, ne krije razloge.
Da li joj treba dati je svacija licna odluka, i, dao ne dao, nije ni za osudu ni za pohvalu.
Da li joj treba dati je svacija licna odluka, i, dao ne dao, nije ni za osudu ni za pohvalu.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
...ako nije nista lose, eto kupite i meni jedan stan
haja, sta bi falilo!
0
Bice kad se sjetim 
Bas je pametna
Meni je najjaci onaj lik sto je naplacivao po 1$ za savjet kako postati milioner i ljudi uplacivali i u mailu dobiju odgovor: radi sto i ja
Meni je najjaci onaj lik sto je naplacivao po 1$ za savjet kako postati milioner i ljudi uplacivali i u mailu dobiju odgovor: radi sto i ja
1
1
ALPHA ET OMEGA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
a meni su jos bolji likovi sto naplacuju 20 eura za dojavu na kladijonici, spanska 4. liga 1/2, kvota 24
0
1811
Počelo je kapati
PROTEKLIH je dana dobar dio hrvatske javnosti pričao o djevojci koja skuplja novac za stan u Zagrebu. Katarina Skrbin je na platformi GoGetFunding počela skupljati 80 tisuća eura za stan u Zagrebu jer, kako je kazala, ne želi dizati kredit kako bi si omogućila krov nad glavom.
Katarini je do sada novac uplatilo ukupno 377 osoba, a sakupila je 1341 euro, odnosno nešto više od 10 tisuća kuna.
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10379
Hani, predlažem ti da budeš kamatar.....
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa evo meni ideje... s tim da meni treba mnogo vise za ono sto imam na umu. Pola cu ja, a pola neka ostali daju. Barem toliko vrijedim na ovome bezakonitom svijetu.storm je napisao/la: ↑07 sep 2020, 20:58 Počelo je kapati![]()
PROTEKLIH je dana dobar dio hrvatske javnosti pričao o djevojci koja skuplja novac za stan u Zagrebu. Katarina Skrbin je na platformi GoGetFunding počela skupljati 80 tisuća eura za stan u Zagrebu jer, kako je kazala, ne želi dizati kredit kako bi si omogućila krov nad glavom.
Katarini je do sada novac uplatilo ukupno 377 osoba, a sakupila je 1341 euro, odnosno nešto više od 10 tisuća kuna.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Radio kao ljekar godinama, a nema završen ni peti razred

Radiosarajevo.ba
Sa samo 23 godine, dr. Veeragandham Teja već je radio u 16 privatnih bolnica, vodio nekoliko medicinskih kampova i volontirao s bengalskom policijom i lokalnim radnicima tokom pandemije.
Zvuči kao zavidna biografija za bilo kojeg ljekara, a pogotovo za onog koji se ispisao iz škole u petom razredu i nema nikakvo medicinsko obrazovanje.
Veeragandham Teja iz indijske savezne države Zapadni Bengal radio je kao doktor više od četiri godine prije nego što je razotkriven, a na kraju je dvostruko pogođen.
Prvo ga je druga supruga prijavila policiji zbog psihičkog i fizičkog uznemiravanja, a zatim je napravio grešku jer je policiji dao preporuku da poništi kaznenu evidenciju jednog od pseudonima, prenosi Index.hr.
Bilo je potrebno samo malo kopanja i policija je razotkrila mrežu laži unatrag deset godina, lažne diplome i potvrde te njegovih nekoliko pseudonima. Njihov je zaključak bio da su Tejina karijera i gotovo cijeli život, zapravo, bili izmišljotina, prenosi Oddity Central.
“Jako je lukav”, opisao je Teju viši policajac indijske policije.
“Kad upozna nekoga, dozna sviđa li se toj osobi i ponaša se u skladu s tim. Čak i kad je uhapšen u Bangaloreu zbog varanja i predstavljanja kao policajac IPS-a, uspio je zaštititi svoj identitet ljekara.”
Godine 2016., ubrzo nakon početka karijere ljekara, policija ga je uhvatila da se predstavlja kao policajac IPS-a, a koristio je i službena vozila tvrdeći da je sin višeg službenika IPS-a, ali u tom se slučaju uspio osloboditi optužbe.
Od tada je radio kao ljekar u nekoliko uglednih specijalnih bolnica, a s obzirom na to da je imao osnovne medicinske vještine, koje je naučio tokom prakse, niko nije sumnjao u njega.
Ispostavilo se da njegova postignuća nisu bila ni približno impresivna kao što je sugerirala njegova biografija. Napustio je školu u petom razredu i pobjegao od kuće 2005. godine te putovao u razne velike gradove, prodajući boce s vodom i grickalice u vlakovima. Tako je upoznao doktora Purushottama Reddyja, koji mu je osigurao posao.
Tad je upoznao društvene i finansijske koristi medicinske profesije i odlučio ih iskusiti iz prve ruke. Doktor Reddy, koji je Teji ponudio utočište i finansijsku podršku nakon što je čuo da je siroče, također mu je pomogao da na njegovu adresu dobije vozačku dozvolu i glasački dokument, kao i druge važne dokumente.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

Re: Radio kao ljekar godinama, a nema završen ni peti razred
ovo ko frank abagnale u catch me if you can haha
1
1
1811
A sladak je.
Baš pismena faca.
Baš pismena faca.
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Hani...jesi vidio kad su nama zakazali ceremoniju?
Da mi je na Trebevic da vristim iz sveg glasa... :face
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10379
Ne bi da generalizujem, Indiciji su jedni među vodećim scamerima u svijetu uopšte, sa Nigerijcima prednjače po pitanju prevara preko interneta.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ništa ne iznenađujuće.
Znam ženu koja radi kao učiteljica, nit ima školu nit diplomu. Važno je biti snalažljiv i imati dobre kontakte i sve možeš postignuti.
Znam ženu koja radi kao učiteljica, nit ima školu nit diplomu. Važno je biti snalažljiv i imati dobre kontakte i sve možeš postignuti.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Znam i ja elektroinžinjera sa diplomom. Taj što je jednom usrao, haman je firmu dovelo do bankrota.
Šta mislite ko je sredio?
Lik iz pogona sa jedva završenom srednjom. Ali nema kvara koji ne može srediti.
Šta mislite ko je sredio?
Lik iz pogona sa jedva završenom srednjom. Ali nema kvara koji ne može srediti.
3
2
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.