Moonlight je napisao/la: ↑04 nov 2020, 09:42
Necemo Buki pretjerivati.
Svaki put kad sam spustila svoje kriterije, požalila sam. Zato nema vise toga. Ili kako treba ili nikako.
Treba nekad poslušati starijeg, pametnijeg...za nas nije najbolje ono što mu mislimo da jeste, naročito ako smo suviše mladi.
Puno sam tvojih pametnih stvari pročitao...
Ali moram reči, i puno gluposti... :face
I tko kaže, da su stariji pametniji...
Koliko ja poznajem starije oko sebe, svi budale...
Hoćeš reći da ja pričam gluposti? :
Pa da bih ti obrazložila dugo bi trajalo, al eto ima sve na temi Ugovoreni brak. Osim toga, ljubav je slijepa, i dobro je nekad imati i neovisno mišljenje sa strane, ukoliko smo u dilemi naravno.
R4IN je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:40
A fakat sam upoznao jednu djevojku, iz sandzaka merlina se zvala preljepa , e sad jel slucajno il namjerno upalila kameru to ne znam, helem sjedi na seciji i ceka
Valjda je nekome bili obecali njihov covjek al zivi i radi vani, i ima jos par sestara..
Uglavnom vecina tih sto vani zive traze djevojke tako, ono tipa kuci da sjedi,da nije imala momaka, vec tako preko veze neke prijatelja i familije.. i gore je zatvore u kucu ko sluskinju, peri,kuhaj,ugadjaj ,radjaj djecu..
Jes' ... a oni u ulici crvenih fenjera pola radnog vremena provode ...
Pa zato takve i traze, ne bas skolovane, seoski odgojene, da samo sluzi, radja djecu i brine se oko kuce.. a on po kafanama , a njoj je to vrh izvuko je sa sela i njive..