Jel razlika u godinama prepreka?
Re: jel razlika u godina prepreka..
Gdje je nestalo "ma" iz "godinama"?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Lagani otvorio temu.
Sad je jasnije gdje je nestalo.
Gdje je lagani?
Sad je jasnije gdje je nestalo.
Gdje je lagani?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Lana je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:52Pa sad to i nisu neke velike godine.Sarajka je napisao/la: ↑02 aug 2020, 15:21 Ja sam se u dvadesetoj ložila na lika starijeg više od 10 g. Sjećam se da sam mu zaobilazila reći godište. Ispitivao me stalno. Ja kulirala. I nešto pričali o roditeljima, kad sam rekla koliko mi Mama ima godina, odmah je povezao stvari. Pa ajmo reći da je bio iznenađen dobro.![]()
Sta znam za mene to nikako nije previse,mislim da nisi trebala tad da razmisljas kako ces mu reci itd![]()
Lanci, to je davno bilo. Nego ja to Haniju drzim lekciju. Da ne pogrijesi
1
1
A sad adio 
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13907
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Kako reci roditeljima za nekog ko je 14 godina stariji od tebe...
Nemojte me pitati nista ko je, nije niko trenutno nego razmisljam kad bi htjela da se upoznam s nekim ko je preko 10 godina stariji..
Ja mami uvijek kazem kad trebam otici na date i ona prvo sto pita je koliko ima godina. Najstariji s kojim sam izasla je bio 10 godina stariji, onaj s kojim sam trebala je bio 11 godina stariji.. i ona kaze da je do 12 godina razlike neka granica. I kako bi joj onda rekla za nekog ko je preko te granice....
Nemojte me pitati nista ko je, nije niko trenutno nego razmisljam kad bi htjela da se upoznam s nekim ko je preko 10 godina stariji..
Ja mami uvijek kazem kad trebam otici na date i ona prvo sto pita je koliko ima godina. Najstariji s kojim sam izasla je bio 10 godina stariji, onaj s kojim sam trebala je bio 11 godina stariji.. i ona kaze da je do 12 godina razlike neka granica. I kako bi joj onda rekla za nekog ko je preko te granice....
1
1
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 21 sep 2020, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvo... Te neke limite, ti bi u svojim godinama, morala polako postavljati sama... Druga bi stvar bila, da ti je 16 godina... Logična je onda briga roditelja...Ariel je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:24 Kako reci roditeljima za nekog ko je 14 godina stariji od tebe...
Ja mami uvijek kazem kad trebam otici na date i ona prvo sto pita je koliko ima godina. Najstariji s kojim sam izasla je bio 10 godina stariji, onaj s kojim sam trebala je imao 11 godina.. i ona kaze da je do 12 godina razlike neka granica. I kako bi joj onda rekla za nekog ko je preko te granice....
A drugo... Ako oni prihvaćaju 12, nije ni 14, nešto bitno različito...
Ali ima puno bitnijih stvari, od godina...
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Hvalastorm je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:33Prvo... Te neke limite, ti bi u svojim godinama, morala polako postavljati sama... Druga bi stvar bila, da ti je 16 godina... Logična je onda briga roditelja...Ariel je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:24 Kako reci roditeljima za nekog ko je 14 godina stariji od tebe...
Ja mami uvijek kazem kad trebam otici na date i ona prvo sto pita je koliko ima godina. Najstariji s kojim sam izasla je bio 10 godina stariji, onaj s kojim sam trebala je imao 11 godina.. i ona kaze da je do 12 godina razlike neka granica. I kako bi joj onda rekla za nekog ko je preko te granice....
Meni je bitno misljenje roditelja koliko god godina imala
Mozda bi i prihvatili tu vecu razliku jer se brat od sestrinog momka ozenio nedavno a on 14 godina stariji od supruge...
1
1
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 21 sep 2020, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zašto nas pitaš onda, kad si uzorke odnosa već utvrdila...?Ariel je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:37Hvalastorm je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:33
Prvo... Te neke limite, ti bi u svojim godinama, morala polako postavljati sama... Druga bi stvar bila, da ti je 16 godina... Logična je onda briga roditelja...
Meni je bitno misljenje roditelja koliko god godina imala
Mozda bi i prihvatili tu vecu razliku jer se brat od sestrinog momka ozenio nedavno a on 14 godina stariji od supruge...
I to je u redu, ništa nije to pogrešno.
0