Pametnicasmajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:05e tako se to radiAriel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03 Meni je jedan momak, ma vala nije momak, nego muskarac, preko 30 godina, taj dan se poceli dopisivati, bilo 11 sati navecer i ja tad zaspala, on meni valjda pisao nesto i ja nisam procitala, kad ujutro salje SMS "jesi ti to mene blokirala, evo zasto te nece niko itd..." svasta nesto napisao ruzno sve i uvredljivi i ja mu odgovorim nisam te blokirala ali cu sad i posaljem mu gif bye bitch![]()
ne trci se ni za busem a ni za muskarcem, uvijek ima iduci
ovo i za zene vazi naravno![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ne znam sta da ti kazem. Obično dopisivanje
Glupo mi sad da slikam nase dopisivanje.
0
pa nema ti ko sta reci i ne mozes doci na los glas ako si ok prema njimaPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:01
Kakve jedne cure??
Ovakvih je more. Čim me neka odbije, idem dalje. Pa sam u toj situaciji dosao da ne znam s kojom bih vise. S pola grada sam pokusavao. Jednostavno doci cu u tu situaciju da cu na losem glasu biti u gradu sto se djevojki tice. Ovo je mal grad.
razidjes se sa jednom fino i ona te sutra pohvali rodici, kako si fin i zgodan i predlozi ti rodicu
tako to ide
nece niko reci da si debil ako si normalan prema njima
i odbijanje je za ljude
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ima i toga. Ali ako dopustiš takvima da te dovedu do toga - fakat nešto nije u redu sa tobom.
2
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9921
Muhamed Konjić : "Aaaaajmo biti pozitivni, ima još dosta djevojaka u igri...." 
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Kojoj rodici da me pohvali? Nece nijedna. Nijedna nece nijednu predloziti. Ne mogu, psihički sam slab skroz.smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:08pa nema ti ko sta reci i ne mozes doci na los glas ako si ok prema njimaPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:01
Kakve jedne cure??
Ovakvih je more. Čim me neka odbije, idem dalje. Pa sam u toj situaciji dosao da ne znam s kojom bih vise. S pola grada sam pokusavao. Jednostavno doci cu u tu situaciju da cu na losem glasu biti u gradu sto se djevojki tice. Ovo je mal grad.
razidjes se sa jednom fino i ona te sutra pohvali rodici, kako si fin i zgodan i predlozi ti rodicu
tako to ide
i odbijanje je za ljude
Zivim bez volje. Bez ikakve energije, nista.
1
1
Pa jbt, mora biti neki tok konverzacije.
Sto na kraju ona kaze "ja cu tebi uvijek odgovoriti"?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Odgoviti u slucaju da mi nesta treba od nje. Kao odgovorit ce uvijek ako joj sta bidem pitao, ili dopisivao.
0
Onda potraži profesionalnu pomoć.Podrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:13Kojoj rodici da me pohvali? Nece nijedna. Nijedna nece nijednu predloziti. Ne mogu, psihički sam slab skroz.smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:08
pa nema ti ko sta reci i ne mozes doci na los glas ako si ok prema njima
tako to ide
i odbijanje je za ljude
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Je li to onaj što je imao onaj bar Bulldog pa postavio minu reketašima, a naišao poštar i raznijelo njega.Sleepy Joe je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:11 Muhamed Konjić : "Aaaaajmo biti pozitivni, ima još dosta djevojaka u igri...."![]()
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Prvo ti moraš voljeti sebe i sviđati se sam sebiPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:13Kojoj rodici da me pohvali? Nece nijedna. Nijedna nece nijednu predloziti. Ne mogu, psihički sam slab skroz.smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:08
tako to ide
i odbijanje je za ljude
3
1
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
ne znamPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:13Kojoj rodici da me pohvali? Nece nijedna. Nijedna nece nijednu predloziti. Ne mogu, psihički sam slab skroz.smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:08
tako to ide
i odbijanje je za ljude
mozda od prevelike zelje za djevojkom previse navaljujes na njih
one ne moraju prihvatiti tvoje udvaranje
normalno je da joj nesto ne odgovara na tebi
trebas se lagano udvarati
i mozda promijeniti kriterije
ne kazem da ih spustis ali probaj s drugacijim curama uspostaviti kontakt, s nekom s kojom se nikad ne bi mogao zamisliti
nikad ne znas sta se u njoj krije...
3
3
Pa gledaj, samo po toj recenici ja mogu zakljuciti da joj nesto znacis. Vise od prijatelja, manje od potencijalnog momka.
Ocigledno je da je i ona (bila) u nekoj dilemi.
Nikad ti djevojka nece napisati "ja cu tebi uvijek odgovoriti" a da nema neki osjecaj prema momku, koji je dijeli.
Eto, pokusavam jos odgonetnuti.
1
1
Vala podrinjac nisi garib, a umjesto sto kukumaces ev ne znam koliko vec, mogao si na forumu upoznati nekog. Ja ne znam kako komuniciras sa zenama pa te odbijaju. Jel ti pimpek mali pa se proculo u gradu ili sta?!
Ne zelim nikoga poniziti i sl. al znam lika rijetko ruzan, ljakse, a nije nesto ni inteligentan eno ozenio se.
Ne zelim nikoga poniziti i sl. al znam lika rijetko ruzan, ljakse, a nije nesto ni inteligentan eno ozenio se.
4
4
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Sta si joj napisao? "Ne moras mi odgovoriti na cestitku (za Osmi Mart)"?
0
joj sta mu rade ali neka
sve je zasluzio
znaju svi u Brezi kakav je ali ne mogu mu ljudi nista
zao mi je one njegove djecice ali kad on nju u 11 sati budi da sjedi iza njega i slusa njegova opravdanja onda znas koliko je sati
jesi li vidio one slike sa sunecenja ljubavnicinog sina pa 6 dana poslije ista slika, kofol sa lijecenja njegove zene?
pa uzas...
0